Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

SSD Hosting

SSD Hosting
MijnHostingPartner

SSD Hosting

SSD hosting

Normale hosting of SSD hosting, dit is best een moeilijke keuze om te maken maar wat is nou het verschil? En welke hosting past nou bij jou? Hier krijgen wij bij MijnHostingPartner.nl nog wel eens vragen over, dus besloten we dat het een leuk idee was om hier een blog post over te schrijven.

Belangrijke verschillen

Het belangrijkste om te weten van SSD hosting is dat je website hiermee 40 tot 60 procent sneller wordt. Als je dus een website hebt waar veel plaatjes en functies op staan dan is een SSD pakket een geweldige keuze. De reden dat een SSD sneller is vanwege de technieken die toegepast worden op een SSD wordt er namelijk geen gebruik maakt van bewegende onderdelen. Dit betekend dat er vrijwel geen hardware fouten in voor kunnen komen! Een ander voorbeeld is de snelheid van het kopiëren van bestanden, op een normale harde schijf gaat dit gemiddeld met een snelheid van 50 tot 120 MB per seconde. Bij een SSD gebeurt het met 200 tot 550 MB per seconde, moet je eens voorstellen hoe snel je website hier van wordt!

Voordelen van SSD hosting

De voordelen van een SSD pakket zit voornamelijk in het gebruikers gemak. Omdat een SSD 40 tot 60 procent sneller is zal de website veel sneller inladen voor jou gebruikers, de gemiddelde bezoek tijd van een home pagina is namelijk 3 seconden. Ook zullen functies sneller worden uitgevoerd, dit is optimaal als je een webshop hebt, dan kunnen gebruikers binnen enkele seconden hun bestelling doen! Als je een website hebt met een grote database dan zal een SSD pakket ook ideaal zijn! Omdat jou website dan een stuk sneller is verbeterd het niet alleen het gebruikers gemak maar heeft het ook nog een positief effect op jou google ranking!

Ideaal voor WordPress

Als je een WordPress gebruiker bent is een SSD pakket echt een aanrader, je MySQL database gegevens zullen verwerkt worden in enkele milliseconden en je pagina's zullen razend snel ingeladen worden! Dit heeft uiteraard een positief effect voor jou en je gebruikers. Als je meer vragen hebt over een SSD pakket kun je altijd even kijken of er iemand van de helpdesk beschikbaar is!