Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Overstappen met jouw website

Overstappen met jouw website
MijnHostingPartner

Overstappen met jouw website

Overstappen met je website

Ben je niet tevreden over je huidige website hosting? dan is het een slim idee om over te stappen naar MijnHostingPartner.nl. Overstappen naar onze hosting is snel, gemakkelijk, en verloopt zonder problemen. Maar hoe gaat het precies in zijn werk als je nu bij een andere hosting provider zit? Op deze pagina leer je alles wat je nodig hebt om gemakkelijk over te stappen naar MijnHostingPartner.nl.

Ben je niet tevreden over je huidige website hosting?

Wanneer je website een bepaald niveau bereikt, komt het vaak voor dat je huidige webhosting niet voldoende is. Misschien moet je teveel betalen voor extra’s - of is de hosting simpelweg te sloom. Er kunnen talloze redenen zijn waarom je niet tevreden bent met je huidige webhosting. Nu heb je waarschijnlijk al langere tijd gedacht om over te stappen naar een andere provider, maar misschien ben je nog een beetje huiverig over hoe dat dan precies gaat. Je wilt namelijk niet dat je website downtime heeft of dat er belangrijke documenten verloren gaan.

Stap gemakkelijk over naar MijnHostingPartner.nl

Als je kiest om over te stappen naar MijnHostingPartner.nl, dan hoef je geen zorgen te maken om al deze zaken. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw website - of websites - zonder problemen op onze server komen te staan. Wij nemen je al het werk uit handen. We nemen namelijk al je websitebestanden en zetten de deze over op onze eigen hosting. Jij hoeft dus geen gegevens aan te passen - en ook de databases voor gebruikers zullen wij overzetten voor je. Ook over downtime hoef je je geen zorgen te maken. Als je een nl extensie hebt, dan is dit namelijk maar een paar minuutjes. Voor andere extensies, zoals .com of .org kan dit iets langer duren, maar in ieder geval niet de uren of dagen waar je wellicht bang voor bent.

Waar moet je rekening mee houden tijdens de verhuizing?

Om ervoor te zorgen dat de verhuizing van jouw domein naar onze servers goed verloopt, hebben we natuurlijk wel een paar gegevens van jou nodig. Dit zodat we gemakkelijk en snel jouw website over kunnen zetten naar onze hosting.

Hier een kort overzicht van alle gegevens die wij nodig hebben om jouw site met succes te verhuizen:

  • De verhuiscode. Deze kun je opvragen bij je huidige hosting provider.
  • Alle database gegevens van je website.
  • De ftp-gegevens waarmee we de bestanden kunnen downloaden.
  • Eventueel de instellingen voor je controlepaneel, dit mag maar is niet noodzakelijk.
  • Als we alle gegevens ontvangen dan kunnen we direct dezelfde dag aan de slag met verhuizen.

Als je interesse hebt om ook te genieten van de voordelige webhosting pakketten van MijnHostingPartner.nl, of je wilt je website sneller maken voor je bezoekers, neem dan gauw contact op met ons om jouw website te verhuizen naar onze webhosting.