Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Op zoek naar professionele Belgische webhosting?

Op zoek naar professionele Belgische webhosting?
MijnHostingPartner

Op zoek naar professionele Belgische webhosting?

Ondernemers die hun bedrijf naarhet volgende niveau willen tillen zullen met regelmaat de term Belgischewebhosting tegenkomen. Als het aankomt op webhosting bestaat er nog altijd eenhoop verwarring en onbegrip, lang niet iedereen weet wat het is en wat je eraan hebt.

Hieronder zullen wij je meer laten zien over Belgische webhosting. Zoweet ook jij na het lezen waarom wij dé partij zijn om je hiermee te helpen!

Wat is webhosting precies?


Webhosting is een online dienstwaarmee je jouw website of webapplicatie op het internet kunt laten publiceren.Wanneer je je aanmeldt voor onze hosting service, huur je in principe watruimte op een server waarop je alle bestanden en gegevens kunt opslaan dienodig zijn om jouw website goed te laten werken.

Een server is een fysiekecomputer die zonder enige onderbreking draait, zodat jouw website altijdbeschikbaar is voor iedereen die hem wil zien. Wij als webhosting bedrijf zijnverantwoordelijk voor het onderhouden van de server, het beschermen van deserver tegen mogelijke aanvallen, en het overbrengen van jouw inhoud (tekst,afbeeldingen, bestanden) van de server naar de browsers van uw bezoekers.

De voordelen van Web Hosting Services


De juiste webhosting plannen kunnenje site een hele hoop voordelen bieden. Zonder de juiste webhosting loop je hetrisico dat de site veel te langzaam (of niet allemaal) zal laden. Hierdoor isde kans groot dat de ranking van jouw site niet bepaalt naar behoren zal zijn. Doorte kiezen voor een hoge kwaliteit host kan je deze problemen allemaal voorkomen.

Er zijn vele redenen waarom Belgische webhosting zo belangrijk is om teoverwegen. We hebben hieronder voor jou de grootste voordelen op een rijtjegezet die je zal ondervinden met onze Belgische webhosting:

         Verbeterde Siteprestaties


Als het gaat om de onlineprestaties van jouw site dan kan een webhosting een hoop voor je betekenen. Infeite heb je slechts enkele seconden de tijd om de aandacht van jouw bezoekerste trekken voordat ze de site verlaten en nooit meer terugkomen. Als het ladenvan je site een eeuwigheid duurt, dan zullen je bezoekers niet zo snel blijvenhangen op de site.

Niet alleen dat, maar de prestaties van je site hebben ookinvloed op de ranking in de zoekmachines. Met langzame laadsnelheden zal jouwsite slecht scoren in de gebruikerservaring statistieken. Door onze Belgischewebhosting zullen laadsnelheden geen probleem meer zijn.

      Uitstekende technische ondersteuning

Als je producten of dienstenaanbiedt via jouw website, dan realiseer je je waarschijnlijk wel het belangvan een professionele klantenondersteuning. Bij een hostingbedrijf is dit ookhet geval.  Stel je voor dat je in hetmidden van een grote lancering van een product te maken krijgt met technischeproblemen. Wat doe je dan?

Elk moment dat je offline bent, kost je aanzienlijkveel geld. Door je te wenden tot het professionele team achter onze Belgischewebhosting ben je in staat om jouw site zo snel mogelijk weer online tekrijgen. Als je zelf niet over de technische vaardigheden beschikt, dan is jouwhostingprovider dé partij die je hierbij kan helpen

     Een passende email

Als je er professioneel uit wiltzien, dan heb je een e-mailadres met een merknaam nodig dat jouw domeinnaamgebruikt. Als jouw domein bijvoorbeeld "domein.com" is, dan wil je eene-mailadres hebben met de vermelding "mark@domein.com". Als jeklanten via de e-mail bereikt, dan is het gebruik van een persoonlijkemail adres natuurlijk niet zo verstandig.

 Wanneer je gebruik maakt van een kwaliteitsvolle host-serviceprovider ishet mogelijk om een speciaal e-mailadres aan te maken. Wij hanteren eenonbeperkt aantal email adressen, hierdoor heb je genoeg voor alle werknemers. Ditstelt je in staat om er professioneel uit te zien wanneer je mensen bereikt viajouw website.

We hebben dan ook een aantal management tools ingebouwd voor hetgebruik van de mailadressen. Zo kun je bijvoorbeeld e-mails controleren,verzenden en ontvangen, evenals e-mail forwarders instellen, zodat je jouw e-mailsvan je favoriete e-mailprovider kunt beheren.

Verschiltussen webhosting en domeinnaam

Naast het aanmelden voor eenwebhostingdienst, moet je natuurlijk ook nog een domein aanschaffen. Wat is hetverschil met webhosting vraag je je af? Terwijl onze Belgische webhosting je demogelijkheid biedt om een serverruimte voor je site te huren, is het domein hetadres van jouw website.

Wanneer de gebruikers jouw site willen bekijken, typenze de domeinnaam in de adresbalk van hun browser. Vervolgens zullen ze via onzeserver terecht komen bij jouw site. Bij de meeste website hosting bedrijvenmoet je jouw domeinnaam apart aanschaffen. Gelukkig is dit bij ons niet hetgeval, je krijgt namelijk bij ieder pakket voor de Belgische webhosting eengratis domeinnaam.

Een alternatief is om jouw reeds bestaande domeinnaam overte dragen aan ons als je toekomstige hostingprovider. Net als bijhostingplannen moet je jaarlijks voor je domeinnaam betalen om het eigendom vanhet domein te behouden.

Laat onsje helpen voor Belgische webhosting

In het algemeen is webhostingideaal voor de bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun websitete  publiceren en om hun onlineaanwezigheid wilt opbouwen. Het hebben van een professionele website biedt ontzettendveel voordelen, je bent immers in staat om gemakkelijk miljoenen gebruikerswereldwijd te bereiken met jouw diensten of producten.

Een goede webhosting,zoals Mijnhostingpartner.be, stelt je in staat om naadloos jouw inhoud op hetinternet een plekje te geven. Op die manier bied je jouw bezoekers eenuitstekende gebruikerservaring.  Nu jealles weet over webhosting is het klaar om de stap te maken. Blijft hier op desite hangen als je meer te weten wilt komen over webhosting in het algemeen, ofbel ons even op als je vragen hebt. Wij staan altijd voor je klaar als hetaankomt op betrouwbare, professionele én voordelige Belgische webhosting!