Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Kosten onderhoud WordPress website

Kosten onderhoud WordPress website
MijnHostingPartner

Kosten onderhoud WordPress website

Een website bouwen met WordPress is een van de meest populaire methodes, met goede reden. Maar het onderhoud kan een dagtaak zijn.

Het dagelijkse onderhoud wat dient te gebeuren aan een WordPress website is vaak meer dan gewenst is. Maar gelukkig is het niet noodzakelijk om dit allemaal in je eentje te hoeven doen. Met de speciale WordPress webhosting van MijnHostingPartner.nl kan jij je focussen op 1 zaak, en dat is het laten groeien van je Website. MijnHostingPartner.nl regelt de rest.

In deze blog leggen wij uit waarom wij het onderhoud van WordPress uit handen voor je kunnen nemen!

WordPress zelf komt met een hoop voordelen. Hieronder kan je even snel zien wat deze voordelen allemaal in kunnen houden.

De voordelen van WordPress zijn:

  • De gebruiksvriendelijkheid
  • Het snelle leren
  • Goed gevonden kunnen worden in zoekmachines
  • Een gemakkelijke editor waar jij je kunt focussen op de content.
  • Eenvoudig het uiterlijk van je website naar wens aanpassen.
  • Voor iedereen die een website wilt maken!

Wil je wat sneller door het artikel springen naar de informatie die je zoekt? Gebruik dan het onderstaande menu:

Het alledaagse onderhoud van een WordPress website

Het dagelijkse onderhoud van een WordPress website is vaak het bijhouden van comments en updates. Ook is het natuurlijk zaak dat je interactie hebt met je publiek door updates en blogs te plaatsen. De interactie met jouw publiek kunnen we niet uit handen nemen natuurlijk. Maar de andere helft van het dagelijkse werk wel. Zo kan jij de focus leggen op het laten groeien van jouw website in plaats van het tijdrovende werk van de technische kant van WordPress.

Het up to date houden van Plugins

De meeste updates die je tegen zal komen wanneer je een WordPress website een tijdje onderhoud is het bijwerken van Plugins. De meeste WordPress websites zullen al gauw een vijf of tiental plugins geinstalleerd hebben staan. Elke plugin heeft zoon beetje een maandelijkse update ronde die niet allemaal netjes tegelijk komt.

Het bijwerken van deze plugins is zeer belangrijk, aangezien hier de meeste gehackte websites vandaan komen. Kwaadwillenden breken in door een verouderde plugin die niet bijgewerkt is met de laatste update. Meer hierover in het speciale kopje hieronder.

Plugins kunnen naast de beveiliging ook meer voordelen met zich meebrengen, zoals de laatste functies om de plugin net iets beter te kunnen laten werken. Of net die laatste functie kunnen aanbieden die je miste. Zo kan je een hoop voordeel hebben aan het up to date houden van Plugins binnen een WordPress website.

Bijwerken van thema updates

Het bijwerken van Thema Updates van WordPress geeft je niet alleen toegang tot de laatste techniek op gebruikersinterface basis. Zoals het geschikt houden van jouw website voor mobiele apparaten met AMP of Accelerated Mobile Pages. Die ervoor zorgen dat jouw WordPress website zo snel mogelijk geladen kan worden op de laatste smartphones. Maar ook de laatste functies aanbieden voor desktop apparaten.

Zo kan jij de bounce rate laaghouden op je website en bezoekers vasthouden die je vinden via Social media, Google of andere zoekmachines. Want zeg nu zelf, een website die er verouderd uitziet straalt nu niet echt vertrouwen uit.

Thema's bijwerken kan een hoop problemen met zich meebrengen echter en vergt vaak niet alleen een simpele druk op de update knop. Als er wat fout gaat tijdens een thema update kan het de gehele WordPress website down laten gaan. Gelukkig zijn er in de laatste WordPress versies daar nu een tijdelijke oplossing voor door terug te vallen op een standaard Thema. Maar al je wijzigingen die je aangebracht kan hebben om jouw website er naar jouw wens uit te kunnen laten zien zullen verloren gaan.

Met managed WordPress hosting die MijnHostingPartner.nl jou kan bieden hebben we een update proces beleid voor thema's dat niet alleen problemen kan oplossen. Maar ook al jouw persoonlijke wijzigingen behoud. Je kan in elk geval op ons terugvallen voor dat extra stapje, raad en advies wat het beste is voor jouw WordPress website.

Kosten onderhoud WordPress website

Conflicten voorkomen en oplossen

Wat je met elke update kunt hebben bij ofwel een Plugin of een Thema is een conflict. Een oudere plugin die niet geschikt is voor de laatste PHP hosting versie. Of een plugin die niet samen meer werkt met een thema. Noem het maar op. Om deze conflicten op te lossen en op te sporen kan een hele hoop tijd in gaan zitten. Tijd die je beter kan spenderen in het laten groeien van jouw WordPress website.

Bij de Managed WordPress Hosting van MijnHostingPartner.nl hoef je dus geen zorgen meer te maken over het onderhouden van een WordPress website.

Dagelijkse backups

Dagelijkse backups zijn eigenlijk vanzelfsprekend als het gaat over het veilig houden van jouw WordPress website. Met onze backups hebben wij in elke situatie een fallback plan waardoor we jouw WordPress website draaiende kunnen houden. Veel WordPress hosters zullen terug vallen op het terugzetten van een backup. Bij MijnHostingPartner.nl zullen we ook de achterliggende reden opsporen en oplossen.

Zo steken we niet alleen de vinger in de dijk maar lossen we lekkages steevast op.

Het voorkomen van SPAM in jouw berichten

WordPress websites waar de comments of berichten aanstaan hebben last van SPAM, dit is nu eenmaal de realiteit van het internet. Dit kan niet alleen storend zijn voor jezelf maar ook potentieel gevaarlijk voor je bezoekers. Het was dus aan jou als onderhouder van een WordPress website om dit tegen te gaan.

Met de onderhouden WordPress hosting van MijnHostingPartner.nl hebben wij standaard SPAM protectie ingeschakeld en filteren wij zoveel mogelijk. Als we zien dat er toch bepaalde berichten doorheen komen zetten we deze direct op de zwarte lijst voor je. Zodat er verder geen overlast door wordt veroorzaakt.

De gevaren van het nalatig onderhoud van WordPress

Als er bijvoorbeeld niet toegekomen wordt aan het updaten van een WordPress website voor een aantal maanden kunnen er een hoop kwade zaken gebeuren. SPAM comments kunnen de spuigaten uitlopen waardoor de database groter en groter wordt. Hierdoor wordt de WordPress website trager en kan dit een gevaar vormen voor je bezoekers waar je zo hard voor bezig bent om te bewaren.

Er kunnen verouderde plugins en thema's niet meer ondersteund worden door de {hosting} zelf. Want terwijl de website achterblijft kan de hosting zelf wel bijgewerkt worden door een hoster. Hierdoor krijg je het welbekende witte scherm.

En het meest gevaarlijke is dat door de verouderde plugins en thema's hackers of kwaadwillenden overgenomen kan worden. Er kunnen dan twee zaken gebeuren in de meeste gevallen. De website wordt doorgelust naar een Malware bron zodat computers, smartphones of andere apparaten geinfecteerd worden. Of op de website zelf kan malifide code worden geinjecteerd wat alle nare gevolgen van dien kunnen hebben.

Niet alleen verlies je gezicht voor je bedrijf of website als dit gebeurd maar het kan ook betekenen dat jaren werk verloren kan gaan. Hierdoor is het zaak dat je een partij hebt waar je op terug kan vallen. MijnHostingPartner.nl is die partij voor jou.

De kosten van het laten onderhouden van een WordPress website

Zoals in elke dienst die MijnHostingPartner.nl aanbiedt proberen we dit tegen een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden. De speciale hosting voor het onderhouden van een WordPress site is daar geen uitzondering op. Je hebt al Managed WordPress hosting voor maar € 8.94 ex btw per maand. Met voldoende ruimte om te groeien indien nodig. Zo kan je voor een heldere prijs en zonder verborgen kosten de technishe kant van het onderhouden van een WordPress website weg laten vallen.

Wil je meer weten of direct bestellen? Kijk dan op de volgende pagina voor het Onderhouden van een WordPress website.

Het team van MijnHostingPartner.nl wat achter je staat

Een enthouisast team wat niet tegen een uitdaging opkijkt is het team van MijnHostingPartner.nl een diverse mix van zowel technisch als klantvriendelijk. Met allemaal een directe lijn met de klant kunnen we ons inleven in een probleem wat ontstaat en hebben wij de technische kennis van zowel WordPress en hosting om je altijd van een gepast antwoord of oplossing te voorzien.

Wil je meer weten of even overleggen wat de beste opties voor jouw WordPress website zijn? Start dan gelijk even een chat met een van onze collega's rechtsonderin het scherm.