Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Een professioneel email adres

Een professioneel email adres
MijnHostingPartner

Een professioneel email adres

Met je eigen website, eigen bedrijf of gewoon persoonlijke mail, kan een eigen mail adres een wereld van verschil betekenen. Laten we in deze blog post alle voordelen van een eigen persoonlijk email adres op een rijtje zetten. En hoe dit al voor een scherpe prijs kan bij MijnHostingPartner.nl. 

Email is en blijft een belangrijk onderdeel van online communicatie. Met een email adres worden afspraken gemaakt, kom je in contact met klanten en andere bedrijven. En kan je gebruiken om accounts aan te maken bij diverse online producten. Er zijn ook nog een hoop andere mogelijkheden en voordelen van een eigen email adres, laten we deze even behandelen in de volgende punten. 

Privé en zakelijk gescheiden houden

Het grote voordeel van een eigen email adres op jouw domein is dat je voor je bedrijf aan de slag kunt, en niet de zakelijke email hoeft te ontvangen op je persoonlijke mail. Zo houdt je privé en zakelijk beter gescheiden en is het veel fijner werken. Ook zaken zoals een agenda is dan beter gescheiden te houden van je persoonlijke afspraken.

Privé en zakelijk is al zo moeilijk gescheiden te houden, ongeacht of je nu voor jezelf aan de gang gaat met je start up. Al een bestaand bedrijf hebt of er net een gaat beginnen. Het gescheiden houden van je email is een belangrijke stap om het voor jezelf niet alleen duidelijker te houden, maar ook jezelf rust te gunnen in het weekend bijvoorbeeld. Met een apart email adres wat daarbij er ook nog professioneler uitziet dan een gratis email adres kan je dit veel beter dan zonder. 

Zakelijk goed overkomen met een eigen mail account

Met een eigen email adres wat afgestempeld is op jouw eigen domeinnaam komt vele malen beter over dan het gebruiken van een gmail of ander gratis email adres. Jouw bedrijfsnaam is dan gewoon te gebruiken voor het aanmaken van een email hosting, en je kan hier gemakkelijk jouw voor en achternaam mee gebruiken voor het aanmaken van het email adres. Of dit juist algemeen houden zoals de welbekende info@ sales@ administratie@ etc. Je kan bij MijnHostingPartner.nl een onbeperkt aantal mail adressen aanmaken, zolang je maar binnen de pakketgrootte blijft. 

Een zakelijk email adres komt vele malen beter over bij je klanten en de partijen waarmee je zaken doet. Een eigen bedrijfsemail heeft namelijk meer vertrouwen dan een gratis email adres. En kan ook meer afgestemd worden op je bedrijf en visie. Veel van dit soort gratis email adressen worden ook gebruikt om bedrijven en partijen te spammen, en hebben dus ook een grote kans om geheel genegeerd te worden. Dat is natuurlijk het laatste wat je wilt zodra je zakelijk aan de gang wilt en nieuwe klanten en partijen op een dagelijkse basis aanspreekt. 

Waar wordt een eigen mail adres allemaal op en voor gebruikt? 

Een eigen mail adres wordt voor een hoop toepassingen gebruikt, natuurlijk behoudt je hier het contact mee met klanten en zakelijke partners. Maar ook kan het gebruikt worden om ervoor te zorgen dat je veilig kan inloggen op meerdere online diensten. Zoals andere websites en webshops. Hier is een eigen mail account voor persoonlijk gebruik ook makkelijk. En wat het grote voordeel is van een betaald email adres, is dat jouw data niet langer gedeeld wordt en geanalyseerd met derden. Ook zijn mail accounts te gebruiken zonder advertenties en kan je veilig inloggen via de webmail of in je favoriete applicatie. 

Eigen mail adres instellen in je favoriete email applicaties

Natuurlijk wil je ook jouw email adres kunnen instellen in jouw favoriete programma’s. Met een eigen email adres wil je gelijk verder kunnen gaan waar je gebleven was op verschillende apparaten. Of dit nu je telefoon is met Spark of op je computer met Outlook of Thunderbird. Het is allemaal mogelijk met een mail account van MijnHostingPartner.nl. We hebben voor een hele boel mail applicaties een artikel in onze kennisbank. Daarmee is het gemakkelijk en snel in te stellen. En mocht je er toch niet uitkomen dan kan je altijd even op de online chat komen voor hulp. 

Het emaillen wil je natuurlijk ook veilig doen en zonder risico te lopen op lekken of misbruik, daarom kan je het email account veilig instellen door middel van een beveiligde STARTTLS verbinding. Dit zorgt ervoor dat elk email bericht wat je verzend en ontvangt beveiligd wordt. Je kan dus met een gerust hart gebruikmaken van je email adres, waar je ook bent. 

Mis geen mail, of juist wel

Het email adres is dus overal in te stellen zodat je altijd op de hoogte blijft van je laatste email. Ook kan je ervoor kiezen om je zakelijke mail account alleen op een bepaalde computer te zetten of alleen in de browser te openen. Dan kan je ervoor zorgen dat je alleen de email te zien krijgt wanneer je dit zelf verkiest. Om de scheiding te houden tussen je privé en werk kan je er dus zelf voor kiezen hoe je dit inricht. 

Neem nu ook jouw pakket naar keuze om jouw website en mail op te starten voor bedrijf. Voor nog geen week boodschappen heb je al een jaar lang hosting!