Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Een NopCommerce website hosten

Een NopCommerce website hosten
MijnHostingPartner

Een NopCommerce website hosten

Als je langer bekend met ons bent dan zal je ook wel weten dat we erg enthousiast zijn over bepaalde Content Mangement Systemen.Denk hierbij bijvoorbeeld aan WordPress, Drupal, Umbraco, OctoberCMS, CraftCMS en nog vele anderen.

Een systeem waar je ons niet zo vaak over hoort maar waar we wel erg over te spreken zijn is NopCommerce.We gaan in deze blog post doornemen wat NopCommerce precies is en hoe je het kan draaien op je Hosting.

Wat is NopCommerce

NopCommerce is een open source Content Management Systeem wat zich focust op het maken van webshops.Waarmee dit CMS zich onderscheid vergeleken met anderen is het feit dat dit systeem volledig op ASP.NET draait.

Dit maakt het op zich al een stuk sneller en veiliger dan bijvoorbeeld een standaard WordPress webshop.NopCommerce richt zich op allerlei bedrijven, klein, gemiddeld, groot en zelfs voor wereldwijde bedrijven is NopCommerce een uitstekende keuze.

Niet alleen kan je NopCommerce downloaden om je website in te maken je kan ook de developer variant downloaden om hier zelf mee aan de slag te gaan.Als je van plan bent om ASP.NET te leren of je bent gewoon nieuwsgierig dan is NopCommerce een goede mogelijkheid om jezelf hierin te verdiepen.

Wat voor hosting is hierbij geschikt?

Voor je NopCommerce website hoort natuurlijk ook nog een bijpassende hosting.Omdat dit een ASP.NET applicatie is zal dit niet gaan draaien op onze normale totaal of SSD pakketten.

Je kan hiervoor dan gebruik maken van onze ASP hosting om je NopCommerce website op te draaien.Een ASP.NET pakket heb je namelijk al beschikbaar vanaf 2.49 per maand.

Mocht je een wat uitgebreidere website hebben dan is het natuurlijk altijd mogelijk om je ASP pakket uit te breiden zodat je hier meer ruimte op beschikbaar hebt.Zo kan je gemakkelijk gebruik maken van NopCommerce installeren op je website en hiermee aan de slag gaan.

NopCommerce of WordPress

Nu vraag je je misschien af of je gebruikt moet maken van WordPress of NopCommerce en hier is geen concreet antwoord op.Dit ligt natuurlijk deels aan je eigen voorkeuren af en het ligt er ook aan wat voor website je hebt.

Als je alleen gebruik maakt van een eigen blog of een informatieve website dan zal NopCommerce niet veel waarde voor je hebben.Echter wanneer je op je WordPress website WooCommerce hebt draaien dan kan het wellicht interessant zijn om gebruik te maken van NopCommerce.

Mocht je hier verder nog vragen over hebben dan kan je altijd kijken of er een chat medewerker aanwezig is.Indien niemand op de chat aanwezig is dan kan je een ticket aan maken richting onze helpdesk. Contact via social media zoals Twitter of Facebook is natuurlijk ook mogelijk.