Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

ASP NET webhosting

ASP NET webhosting
MijnHostingPartner

ASP NET webhosting

Webhosting komt in veel verschillende smaken, voor elk pakket wat gedraaid dient te worden is er wel een pakket beschikbaar bij MijnHostingPartner.nl. Maar wat kan je er precies mee? En voor welke websites is een ASP.NET webhosting pakket allemaal geschikt? Deze vragen beantwoorden we in deze blog post. 

ASP.NET webhosting is al een lange tijd een populaire manier om een website te hosten. Van kleine hobby websites, tot gigantische bedrijven die gebruikmaken van ASP.NET en .NET Core webhosting voor de fundering van hun websites. ASP.NET webhosting is robuust, ultra snel met de laatste .NET Core webhosting en een ontzettend betrouwbaar platform om mee te groeien. Van kleine minder complexe websites tot ingewikkelde multinational websites met een legio aan functionaliteit. Het kan allemaal met ASP.NET Webhosting. 

Snelheid en stabiliteit

Snelheid en stabiliteit staat dus centraal bij een website die gehost is met ASP.NET, dankzij de infrasctructuur en de wijze waarop de code in elkaar steekt. Kan het elk project aan wat je er tegen aan gooit. Combineer jouw ASP.NET project met de webhosting van MijnHostingPartner.nl om het maximale uit jouw project te halen. Met een ASP.NET website maak je gebruik van de laatste technologie door gebruik te maken van .NET Core. Hier zijn ook de laatste versies voor beschikbaar in de webhosting. Zo kan je ook natuurlijk van eerdere ASP.NET versies gebruikmaken indien een project dat vereist. 

Dankzij onze speciale pakketten en servers die wij hebben ingericht voor ASP.NET webhosting, hebben we het voor elkaar gekregen om elke website daarop te laten vliegen. Met standaard SSD schijven waarop de data wordt opgeslagen. En de overige punten die we later in dit artikel zullen behandelen, is elke website die op de ASP.NET webhosting wordt gehost razendsnel en uiterst stabiel. Bij elk project. 

De speciale ASP.NET webhosting pakketten

Om het beste te halen uit jouw ASP.NET webhosting project hebben wij ook speciale pakketten hiervoor opgezet. Dit staat bekend als de Core pakketten die wij hiervoor hebben en zijn bijzonder geschikt voor elk project in ASP.NET of de latere versies in .NET Core. Met eigen dedicated resources per website in de vorm van een dedicated application pool. Full trust en alle zaken die je van een geavanceerd ASP.NET pakket verwacht. In het klanten en control panel is moeiteloos te switchen tussen ASP.NET versies. En zijn alle instellingen die je wilt op een logische plek te vinden. 

Verder komen de ASP.NET webhosting pakketten ook standaard met SSD hosting, waar alle bestanden dus razendsnel bereikbaar zijn. En wordt er gebruik gemaakt van optimalisatie om voor de beste resultaten te zorgen. De ASP.NET webhosting servers hebben we geoptimaliseerd dankzij onze jarenlange ervaring met het hosten hiervan. Door deze ervaring in te zetten voor de speciale ASP.NET webhosting pakketten kun je dus verzekerd zijn van een snelle, stabiele en robuuste omgeving. 

Ook zitten er standaard in onze ASP.NET webhosting pakketten een of meerdere (afhankelijk van het pakket) MS-SQL databases erin. Zo kan je moeiteloos direct aan de slag met het opzetten van de website en een database aanmaken voor het project. Ook zitten er MySQL databases bij in om ervoor te zorgen dat je hier ook gebruik van kunt maken. 

Webhosting voor elke stabiele versie van ASP.NET

We zorgen er altijd voor dat nieuwe releases van ASP.NET, .NET Core en MVC hosting standaard geïnstalleerd worden binnen de speciale ASP.NET webhosting. Hier kun je dus altijd gebruikmaken van de laatste stabiele releases om te zorgen dat jouw project altijd up to date blijft met de correcte versies. Dit brengt je met de stabiele releases een aantal jaar aan ondersteuning van Microsoft en het team achter .NET Core. Zodra je dus klaar bent met het ontwikkelen van jouw project in ASP.NET webhosting kan het dus probleemloos jaren draaien bij MijnHostingPartner.nl. 

Content Management Systemen die voor je klaar staan in de ASP.NET webhosting

Natuurlijk zal niet ieder project binnen ASP.NET vanaf de grond af ontwikkeld worden. Er is natuurlijk niet nodig om voor elk project het wiel opnieuw uit te vinden. Daarom kan je er ook voor kiezen om te ontwikkelen met een van de populaire Content Management Systemen die er zijn voor ASP.NET en .NET Core. Kies gemakkelijk in het control panel tussen Umbraco, DotNetNuke of Orchard om het gemakkelijker te maken om alledaagse website werkzaamheden, zoals het schrijven van blog posts, niet gelijk door technische mensen uitgevoerd hoeft te worden. 

ASP NET webhosting

Umbraco is hierbij het populairste Content Management Systeem in de ASP.NET omgeving, en met goede reden. Websites die hierin gemaakt zijn kunnen gebruikt worden door kleine bedrijven en grote multinational bedrijven. Dankzij het uiterst gebruiksvriendelijke tekst editor systeem hierin kunnen ook alle medewerkers snel hiermee werken zonder een steile leercurve te moeten doorgaan. Installeer Umbraco gemakkelijk via de Umbraco website, of installeer dit binnen enkele stappen met de Web app gallery in het control panel. Voor de beste resultaten combineer je de Umbraco website met een MS-SQL database van Microsoft. 

Ook een standaard webshop oplossing binnen .NET Core staat al voor je klaar, met NopCommerce maak je responsieve webshops. Met een uitstekende focus op gebruiksvriendelijkheid, snelheid en eenvoudige werkwijze. Zo kan je dus voor elk project ook ervoor kiezen om dit te doen samen met een Content Management Systeem.

Nog vragen over een ASP.NET webhosting pakket? Kom dan even op de chat of schiet een ticket in binnen het klantenpanel. We helpen je graag verder om ook voor jouw volgende project een thuis bij ons te vinden!