Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Websites gemaakt met behulp van WordPress

Websites gemaakt met behulp van WordPress
MijnHostingPartner

Websites gemaakt met behulp van WordPress

Wanneer je zelf onderzoek aan het verrichten bent naar manieren om jouw website te maken, dan kan het soms behulpzaam zijn om de mogelijkheden in te kunnen zien, en een aantal voorbeeld websites kunt inzien die gemaakt zijn met behulp van het Content Management Systeem wat je wilt gaan gebruiken. Zo krijg je beter een indruk wat je er allemaal mee zou kunnen, en wellicht wat ideeën alvast kunt opschrijven voor jouw website. Laten we een kijkje nemen naar website gemaakt in WordPress!

Websites gemaakt in WordPress

WordPress is het populairste Content Management Systeem wat gebruikt wordt, meer dan 60 procent van alle websites die gemaakt worden met een Content Management Systeem worden gemaakt met behulp van WordPress. Er zijn dus een hele hoop websites die hierin gemaakt zijn. Wat begon als een eenvoudige manier om te bloggen, is een flexibel systeem geworden waar een brede selectie aan soorten websites mee gemaakt kunnen worden. 

Finland.fi

De website voor alles wat betrekking heeft tot het bezoeken, wonen, werken en recreëren in Finland. Over een brede pool onderwerpen wordt geblogd en geschreven om natuurlijk een internationaal publiek voor te lichten die in Finland zijn, of om ze naar Finland toe te krijgen. Deze website maakt gebruik van WordPress om hier dus hun content mee te maken en maakt gebruik van een blog rol lay-out op de homepagina. Om bezoekers dus uit te nodigen om de individuele blogs te lezen voor meer informatie over Finland, of alles met betrekking tot Finland. 

Websites gemaakt met behulp van WordPress

Dit is een website die opgezet is met ondersteuning van de Finse overheid, en is ook verder actief op vele verschillende Sociale Media en heeft zelfs een YouTube kanaal. Hun doel is om bezoekers te informeren en vermaken met content over Finland en de Finse cultuur. Een website is hier natuurlijk de optie voor! 

De verder schone lay-out van de website leid niet teveel af van wat voor hun belangrijk is, de content in de vorm van de blog posts. Opvallend is voor mij in ieder geval ook het mooie lettertype wat gebruikt wordt op de website. En de leuke accentkleuren die ze gebruiken in hun styling. 

Naast de content in de vorm van blog posts bieden ze ook meer informatie aan en bepaalde tools om snel aan de slag te kunnen met bijvoorbeeld in Finland gaan studeren of werken als buitenlander. 

LadybirdEducation.co.uk

Websites gemaakt met behulp van WordPress

LadybirdEducation is een website met als doel om door leraren en instituten gebruikt te worden om leerlingen Engels te leren. Met interactieve opdrachten, boeken en ander lesmateriaal kan er door iedereen gebruik gemaakt worden van gratis bronnen. En kan er ook verder lesmateriaal gekocht worden. Met WordPress is dus een wat uitgebreidere website opgezet met deze systemen en wordt er dus geen directe content gepubliceerd zoals het met Finland.fi het geval is. Er wordt namelijk in de lessen eerst vereist dat je een account aanmaakt. 

Dit is dus een leuke en handige manier om Engels leren toegankelijker te maken over de gehele wereld. Wat uiteraard positief is voor velen. 

BillBurr.com

Websites gemaakt met behulp van WordPress

Bill Burr is een Amerikaanse komiek die ook zijn website heeft laten maken met behulp van WordPress. Zoals vele freelancers,  beroemde persoonlijkheden en andere persoonlijke redenen kan een eigen domeinnaam. In combinatie met een WordPress website ervoor zorgen dat je jouw persoonlijke merk verder ontwikkeld. Een website vormt vaak de verzamelplek voor een hoop verschillende soorten artiesten, kunstenaars, acteurs en ga zo nog maar even door. Hier kunnen bezoekers meer van je te weten komen, jouw content of shows inzien of bijvoorbeeld in contact met je komen. 

Deze website geeft je toegang tot de laatste shows die gegeven worden, de laatste content van de komiek zelf. In de vorm van zijn podcast die je direct kan luisteren en meer over de komiek. Dit kan dus ook op dezelfde wijze worden toegepast voor jouw diverse projecten, je laatste werk laten showcasen of in contact met je te komen. Een van de grote pluspunten die je hebt bij WordPress is dat je dit gemakkelijk en eenvoudig gereed kan hebben met minimale moeite. En dus ook als je niet technisch bent in elkaar kunt zetten! 

BlogMaverick.com

Websites gemaakt met behulp van WordPress

Mark Cuban is een populaire zakenman vanuit de Verenigde Staten, met zijn grote inkomstenbronnen en diverse projecten zijn er daardoor ook automatisch mensen geïnteresseerd hoe hij dit heeft kunnen bereiken. En hoe hij over verschillende zaken erin steekt. Om dezelfde redenen zijn er meer succesvolle zakenmensen die met hun verschillende projecten en fondsen de nodige aandacht vragen. En Mark Cuban besluit dit ook weer te doen via een WordPress website mogelijk te maken. Als verzamelplek voor zijn laatste blog posts en hoe mensen hem kunnen vinden. Sociale Media wordt hiervoor natuurlijk ook alom gebruikt. Maar een eigen website heb je geheel zelf in de hand. Iets wat je niet hebt met een Sociale Media kanaal. 

Als je een kijkje neemt naar zijn blog posts dan zie je grote artikelen terug over alles waar hij in investeert en zijn gedachten over de verschillende markten. Neem voor de grap ook een kijkje naar zijn backlink profiel onder een gemiddelde blog post. Hier zal menig webmaster jaloers op zijn. 

We hopen dat je met deze websites eens ziet hoe succesvolle websites eruit zien die met WordPress zijn gemaakt. Je zal met de meeste grotere namen terugzien dat ze een custom thema geïnstalleerd hebben staan, of anderzijds een bureau hiervoor hebben. Dit wil niet zeggen dat jij hier ook een speciaal thema voor dient aan te schaffen. Met de vele duizenden gratis te gebruiken thema’s binnen WordPress is er een hele hoop mogelijk. 

Neem een kijkje in de websites, let erop dat je notities maakt van zaken die je bevallen of anderzijds kunt toepassen binnen jouw website. En ga aan de slag om jouw website dromen te bereiken! Voor een lage prijs bij de hosting van MijnHostingPartner.nl