Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Umbraco website beginnen

Umbraco website beginnen
MijnHostingPartner

Umbraco website beginnen

Umbraco website beginnen

Umbraco is een Content Management Systeem (CMS) wat ontwikkeld is voor ASP.NET en Windows servers. Bij MijnHostingPartner.nl hebben we speciale pakketten voor Umbraco hosting. Je hebt hierbij de laatste mogelijkheden en hosting die er zo voor ingericht is dat je alles eenvoudig klaar kunt zetten en draaien.

•    Maar wat als je net begint met Umbraco?
•    Hoe kan je pagina’s bewerken?
•    Hoe pas je de website aan naar wens?

Dit zijn vragen die je natuurlijk hebt wanneer je aan de gang gaat met Umbraco hosting.  Je kan hiervoor de boeken en documentatie induiken van Umbraco maar het is natuurlijk fijn om dit even te zien. Daarom heeft Umbraco een beginnerscursus gratis beschikbaar gemaakt. Dit is een cursus die bestaat uit 12 introductie video’s waar je ongeveer ander halfuur mee bezig bent om te kijken. Dit kan je op je gemak bekijken en op je eigen tempo. Naderhand kan je het er weer bij pakken als naslagwerk.  De cursus vind je op de volgende link:
https://umbraco.tv/videos/umbraco-v7/implementor/fundamentals/creating-a-site-from-scratch/preview-of-completed-site/

Wat wordt er behandeld in de Umbraco cursus?

De zaken die behandeld worden zijn bijvoorbeeld de algemene introductie van Umbraco en je eerste pagina of template aanmaken. Met een pagina bewerken leer je hoe je de tekst aanpast van je website en met een template leer je hoe je het uiterlijk aan kunt  passen. Met een Umbraco website kan je hier diep op ingaan. Het helpt wanneer je al een basiskennis van HTML of CSS hebt. Dit wordt namelijk gebruikt om je website te maken en te personaliseren.

De volgende stappen

Nadat je de cursus hebt gevolgd heb je de basis van Umbraco goed onder controle. Je kan nu met je website werken en het is helemaal van jezelf te maken. Dat is het fijne aan Umbraco, naast dat het ontzettend snel is op de hosting van MijnHostingPartner.nl heb je ook een stuk meer invloed dan een traditioneel CMS. Met wat huiswerk zal je steeds meer en meer je website kunnen uitbreiden. De technieken die je hiervoor leert zijn ook breed toepasbaar. Wanneer je aan de gang gaat met een andere applicatie dan zal je ook de tools grotendeels over kunnen nemen.
We wensen je veel plezier met het maken van je eigen Umbraco website! Bestel nu:
https://www.mijnhostingpartner.nl/hosting/umbraco/