Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Tips voor Umbraco hosting

Tips voor Umbraco hosting
MijnHostingPartner

Tips voor Umbraco hosting

Umbraco is het beste Content management systeem voor ASP.NET applicaties, het is zowel gemakkelijk voor persoonlijk als zakelijk gebruik.Je wilt natuurlijk wel dat jouw Umbraco hosting zo goed mogelijk verloopt.Omdat dit een gemakkelijk CMS is om te gebruiken geven wij in deze blog post enkele tips mee voor Umbraco.

Gebruik de nieuwste versie

Net als bij elk ander CMS is het belangrijk dat je hiervan altijd de nieuwste versie gebruikt. De nieuwste versies zijn namelijk over het algemeen een stuk veiliger en sneller dan verouderde versies.
Ook voor Umbraco is dit het geval, de nieuwste versie van Umbraco is 8.1.3. Om gebruik te maken van de nieuwste Umbraco versie dien je hiervoor ook gebruik te maken van ASP.NET versie 4.7.2.

Bij MijnHostingPartner zit deze versie in begrepen onder ASP.NET 4.0 en is verder in te stellen in het control panel.Mocht je voor alsnog gebruik willen maken van oudere Umbraco versie dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Je wilt waarschijnlijk ook wel gebruik maken van een mail functie binnen Umbraco, bij MijnHostingPartner is dit mogelijk door middel van SMTP.Dit is verder in te stellen in de web.config van Umbraco, hier vul je verder onze SMTP gegevens in.

Maak gebruik van de community forums

Umbraco is een ontzettend populair content management systeem en heeft daarom ook een groot aantal gebruikers.op de website van Umbraco vind je ook een community forum waar mensen vrijwel altijd klaar staan om je te helpen.

De forums zijn verder op de volgende link te bereiken: Umbraco forums.Naast de forums kun je natuurlijk ook altijd een van de vele Umbraco videos bekijken op hun website.Je kan de website terug vinden op de volgende pagina: Umbraco videos.

Beveiliging

Net als bij elk anders CMS dien je ook op de beveiliging te letten, je wilt immers niet dat iemand in jou systeem binnenkomt.Een handige tip is om het aantal inlog pogingen in de gaten te houden en te blokkeren als hier teveel inlog pogingen bij zijn.

Je kan dit bijvoorbeeld in de gaten houden door het aantal inlog pogingen per gebruiker.Mocht dit ongebruikelijk hoog zijn dan kan het dus zijn dat er iemand op probeert in te loggen ook dien je hierbij het IP adres in de gaten te houden.

Indien je verder nog vragen hebt over dit onderwerp of hosting dan kun je altijd kijken of een van onze chat medewerkers aanwezig is.Mocht het zo zijn dat er niemand op de chat is dan kun je verder een ticket aanmaken richting onze helpdesk.