Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Tips voor Ecommerce

Tips voor Ecommerce
MijnHostingPartner

Tips voor Ecommerce

Ecommerce

Ecommerce is het hebben van een webshop op het internet waar jij jouw waren mee verkoopt. Steeds meer en meer webshops duiken op die puur en alleen op het internet bestaan en dus geen fysieke winkel meer hebben. Met een webshop is het altijd een gevecht om bekend te worden in je doelgroep en hoog te staan in de zoekresultaten met jouw producten. Om bekend te worden in je doelgroep kan je dit op meerdere manieren aanpakken. Je kan jezelf adverteren op Social Media of naar conferenties toegaan om mensen face to face te ontmoeten.

Met een ecommerce website hosting  kan je snel stijgen en ook snel ten onder gaan. Het is dus ook zaak dat je jouw nieuwe klanten ook vasthoud en tevreden houdt. Dit kan je doen door brand loyalty op te bouwen. Of simpelweg ervoor zorgen dat klanten jouw vertrouwen.

Maar wat kan je doen om die eerste golf klanten binnen te halen binnen jouw webshop? Dat gaan we in deze blog post behandelen.

Zorg ervoor dat je website geschikt is voor alle schermen.

Van een Smartphone scherm tot een volledig desktop scherm moet een website er goed uitzien en voornamelijk ook goed te zijn gebruiken. Dit is een factor waar zoekmachines en klanten hoog mee rekening houden. Als je een nieuwe website gaat maken voor jouw webshop dan is het belangrijk om hier vanaf het begin mee te beginnen. Wanneer je een bestaande webshop hosting hebt dan is het een goed idee om te testen via diverse tools of jouw webshop geschikt is voor mobiel. Via Google Pagespeeds en Google optimalisatie is er al veel te zien wat er verbeterd kan worden.

Denk aan beschrijvingen en optimalisatie

Een product neerzetten op je website is leuk maar er komt hier ook nog meer bij kijken wil je gevonden worden. Zorg dus voor een beschrijving waarin je de belangrijke zoekwoorden in noemt en maak gebruik van de juiste plaatjes. De afbeeldingen kunnen ervoor zorgen dat je ook een boost krijgt wanneer ze juist verwerkt worden. Dus met een titel en niet te groot zodat ze snel ingeladen kunnen worden.

Welke applicaties kan je gebruiken om jouw webshop hosting op te zetten?

Dit kan met een aantal opties. Wij hebben natuurlijk ook bij MijnWebShopPartner.nl ook een kant en klare webshop omgeving die je binnen een paar tellen hebt opgezet. Als je jouw webshop wilt gaan maken in bijvoorbeeld PrestaShop hosting, nopCommerce hosting of WooCommerce hosting. Je kan alle kanten op bij MijnPartnerGroep.nl!