Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Statistieken van je website

Statistieken van je website
MijnHostingPartner

Statistieken van je website

Statistieken van je website

Om de statistieken van je website bij te houden kan je gebruikmaken van een hoop opties. We hebben hier in onze kennisbank ook artikelen voor als je bijvoorbeeld gebruik van PIWIK wilt maken. Je hebt echter ook nog een aantal andere tools die je hiervoor kunt gebruiken. Het is echter raadzaam om voor 1 optie te gaan. Zodra je er meer gaat gebruiken dan zal ook jouw website een terugslag krijgen in de performance van je hosting. Teveel zware javascript scripts zoals statistieken bijhouden kan een aardige vertraging veroorzaken. Het is dus zaak dat je goed nadenkt over de statistieken die je gaat gebruiken.

Bij MijnHostingPartner.nl heb je de standaard mogelijkheid om gebruik te maken van onze statistieken. Dit zijn de statistieken van SmarterTools die het voordeel hebben dat er geen javascript bestanden hoeven toch gevoegd hoeven te worden aan de website. Dit zorgt voor een snelheidsvoordeel op je hosting in tegenstelling tot bijvoorbeeld Google Analytics of andere tools.

Google Search Console

Is een goed item om te hebben net zoals Google Mijn Bedrijf. Binnen Google Search Console zie je namelijk ook jouw natuurlijke klik resultaten van Google. Dit is belangrijke informatie om te hebben aangezien je zo kan zien op welke wijze klanten jouw vinden. Zo kan je strategieën aanpassen en je sterke kanten te laten blijken. Installeer Google Mijn Bedrijf voor de natuurlijke resultaten op te leuken en te voorzien van nuttige informatie. Je kan hiervoor gelijk een Google Maps routeplanner voor neerzetten en jouw telefoonnummer. Zo maak je het gemakkelijk voor mensen die op hun smartphone even jouw informatie nodig hebben. Ook kan je mededelingen en aanbiedingen neerzetten die het blikveld direct vangen.

MijnHostingPartner.nl voor jouw hosting

Hosting is belangrijk voor de statistieken en jouw verkopen om snel te hebben. Daarom hebben we met onze SSD hosting en ASP.NET Core pakketten standaard SSD hosting. Dit wil zeggen dat jouw website en diensten op razendsnelle SSD hosting schijven staan. Die zijn een stuk sneller dan reguliere harde schijven. De snelheid is namelijk erg belangrijk voor jouw webhosting. Dit heeft namelijk direct te maken met jouw scores voor Google ranking.