Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Stappenplan website maken

Stappenplan website maken
MijnHostingPartner

Stappenplan website maken

Stappenplan website maken

Wanneer je een website gaat maken dan dien je met een aantal zaken rekening te houden. Je wilt namelijk dat je website goed gaat draaien en een genot is voor bezoekers om gebruik van te maken. Daarom is het heel belangrijk om rekening te houden met verschillende invalshoeken en de ervaring die bezoekers hebben wanneer ze op jouw eigen website hosting komen. Om succes te kunnen maken dien je rekening te houden met de volgende aandachtspunten.

Kies een CMS wat bij jou past

Bij MijnHostingPartner.nl hebben we altijd veel rekening gehouden met verschillende wijzen waarop je website gemaakt kan worden. Als je al eens een kijkje hebt genomen in de kennisbank of in de vorige blogposts dan zie je aardig wat verschillende oplossingen behandeld worden.  Wij zijn altijd fan geweest van Umbraco om je website te maken. Welke jij kiest is geheel jouw keuze. We raden aan om er een paar uit te proberen!

Website naam en social media

Domeinnaam hebben we al vaker behandeld bij MijnHostingPartner.nl, dit is een belangrijke stap in het proces. Daarnaast is het belangrijk dat je controleert of jouw social media namen nog vrij zijn. Zo kan je namelijk op gemakkelijke wijze exposure maken voor je nieuwe website.

Zorg voor een duidelijke layout die geschikt is voor alle apparaten

Hiermee bedoelen we dat de website overzichtelijk is op elk schermformaat en duidelijk ingedeeld is. Het doel is om elke gebruiker niet te hoeven laten zoeken naar wat ze proberen te vinden op je website. Hou ook de algemene layout aan die voor veel websites gebruikt wordt. Links een snelle link naar home etc.
Informatie en snelheid van je website
Zorg voor duidelijke informatie op je pagina en geen lappen tekst. Maak bijvoorbeeld gebruik van leuke plaatjes en koppen om het op te delen. Vermijd grote media bestanden en zware foto’s echter. Dit zorgt ervoor de snelheid achteruit gaat. Er zijn verschillende tools beschikbaar om je foto’s te comprimeren.

404 afhandeling

Is belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid van je website.  Zorg voor een link naar de juiste informatie of naar de home. In de kennisbank kan je vinden hoe dit in te stellen is.