Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

SEO voor start ups

SEO voor start ups
MijnHostingPartner

SEO voor start ups

SEO voor start ups

Veel start ups springen op voor webdesign en andere takken van het werkveld. Voor een beginnend bedrijf is gevonden worden en naam voor jezelf maken ontzettend belangrijk. Zonder klanten is het namelijk moeilijk om de start up fase te overleven. SEO of Search Engine Optimalisatie is een tactiek die je kan toepassen om al gauw een streep voor te hebben op je concurrentie. Goed gevonden kunnen worden op relevante zoekopdrachten is de manier om klanten te werven. Mond op Mond reclame kan je namelijk maar zover brengen.

Waar moet je mee beginnen voor SEO?

Met een paar pijlers kan je rekening houden als Start up om jouw SEO in betere banen te begeleiden. Met de webhosting van MijnHostingPartner.nl bieden we je het platform aan om van jouw start up een succes te maken.

Verkeer

Het bijhouden van organisch verkeer op je website is belangrijk. Zo kan je zien waar het verkeer vandaan komt waar je niet voor hoeft te betalen. Interessante informatie dus voor kostenbesparing op Adwords of advertenties. Het verkrijgen van organisch verkeer kan door middel van hoge zoekmachine resultaten en verwijzingen van bekeken bronnen. Bijvoorbeeld een andere site waar je een linkpartnerschap mee hebt. Houdt voor jezelf bij met tools zoals Piwik of Google Analytics waar wat vandaan komt.

Ranking

Ranking in zoekmachines komt keer op keer terug als belangrijk item. Niet voor niets natuurlijk. Hoe je hogerop komt heeft met een hele hoop zaken te maken. Van je domeinnaam tot het Content Management systeem wat je gebruikt voor je website Hosting. Lees onze kennisbank en onze eerdere blog posts over dit onderwerp om je verder de toolkit te geven die je kan gebruiken.

Conversies en bounce rate

Conversies zullen wel bekend zijn wat het belang hiervan is. Bounce rate is wellicht een nieuwe term voor je. Dit komt erop neer hoe lang jouw bezoekers op je website blijven nadat ze binnenkomen. En dus niet naar een andere pagina gaan op je website. Bounce rate is het doel om zo laag mogelijk te krijgen en dat elke klik op de link dus waardevol is.

Zo weet je ook of bezoekers vinden wat ze zoeken op jouw website. Online zijn een hele hoop studies en informatie te vinden over dit onderwerp. Mocht je nog vragen hebben dan kan je ook altijd even een online chat starten met ons. We kunnen je dan een zetje in de juiste richting geven.

Indien je verder nog vragen hebt over SEO dan kun je altijd kijken of er een chat medewerker beschikbaar is. mocht er niemand op de chat zijn dan kun je altijd een ticket aanmaken richting onze helpdesk.