Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Plugins installeren in WordPress

Plugins installeren in WordPress
MijnHostingPartner

Plugins installeren in WordPress

Binnen WordPress zijn er een aantal functies die je kunt gebruiken om jouw website ook echt van jezelf te maken. Plug-ins zijn een onderdeel hiervan om ervoor te zorgen dat jouw website ook echt gebruikt kan worden naar jouw wensen. Laten we een kijkje nemen naar hoe de plug-ins werken en welke het meest gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Laten we beginnen!

Plug-ins zijn een belangrijk onderdeel binnen elke WordPress website, het zijn namelijk onderdelen die ervoor gebruikt kunnen worden om alles uit te breiden naar wens. Bijvoorbeeld het uitbreiden van een WordPress website naar een webwinkel of het versnellen van jouw website dankzij het gebruiken van caching van bestanden. 

Voor elk onderdeel een plugin

WordPress heeft vele duizenden plug-ins beschikbaar die gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden binnen elke website. Het installeren van plug-ins is een gemakkelijke taak die je uit kunt voeren direct via de WordPress administrator omgeving. Ga simpelweg naar de plugin die je nodig hebt of wilt installeren via het menu en klik op installeren. Verder kan de plugin hierna gelijk gebruikt worden. 

Voor vrijwel elke wens of taak is een plugin te installeren binnen WordPress, of het nu voor het toevoegen van leuke tabellen is, of de snelheid van jouw WordPress website. En ga zo maar door. We raden aan om te kijken wat voor wensen jij hebt voor jouw website, en hierna even te kijken welke plug-ins je nodig hebt om dit te kunnen bereiken. Houdt dit altijd wel zo beperkt mogelijk, teveel plug-ins die onnodig blijken en toch geïnstalleerd blijven kunnen ervoor zorgen dat jouw website trager wordt en ook onveiliger. De plug-ins maken dus een hoop verschil in WordPress, en zorgen voor vele voordelen, maar als je niet uitkijkt ook voor nadelen.

Grotere plugins voor het omtoveren van websites 

Er zijn een aantal grotere plug-ins die ervoor zorgen dat jouw website geheel omgetoverd wordt naar een compleet ander systeem of ervaring. Zoals een aantal plug-ins die het mogelijk maken om de layout van jouw website zo te bewerken zoals jij wilt. En hierdoor ook gemakkelijk gebruikt kunnen worden om jouw website meer van jezelf te maken dan dat je dit kan met bijvoorbeeld vastgestelde thema’s.

Natuurlijk zijn er ook een aantal opties in de plug-ins die natuurlijk betaald zijn,  vele plug-ins hebben dan een gratis versie die vrij gebruikt verder kan worden. Maar schermen sommige functies af achter de betaalde versie. Om zo natuurlijk klanten te trekken. Voor veel plug-ins is dit dus waard om hier in te investeren. Maar ook voor een hoop natuurlijk niet. Besteed weer eerst aandacht en gebruik de plug-in even om er zeker van te zijn dat dit de aankoop waard is.

WooCommerce

WooCommerce is een enorm grote plugin die ervoor zorgt dat jouw website omgetoverd wordt naar een webwinkel. Alles voor het maken en onderhouden van jouw webwinkel wordt hierin geregeld en kan voor starters vaak best uitdagend zijn om te configureren. Neem daarom als je interesse hebt in een webwinkel met WooCommerce ook eens even een kijkje bij onze webwinkel oplossing bij MijnWebshopPartner.nl. Hierin hebben we een gemakkelijke start voor je mogelijk om jouw producten aan te bieden op het internet. Met geen eindeloze configuratie zoals WooCommerce dit kan hebben. En natuurlijk wanneer er een foutmelding ontstaat binnen WooCommerce dan dien je dit zelf op te lossen. Wij kunnen je hierbij natuurlijk ook in bijstaan met onze Managed WordPress hosting

Dus of je nu de beste WordPress hosting wilt hebben in Nederland of aan de gang wilt met een webshop van MijnWebshopPartner.nl. We helpen je graag verder om ook jouw online doelen te bereiken.