Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Microsoft Paint

Microsoft Paint
MijnHostingPartner

Microsoft Paint

Microsoft Paint niet meer standaard bij Windows

Iedereen die met Windows heeft gewerkt heeft ook wel eens met Paint gewerkt. Het is een afbeelding bewerkingsprogramma wat altijd standaard met Windows meegeleverd werd sinds Windows 1.0 dat uit 1985 stamt. Sinds dag 1 zit het programma dus bij Windows meegeleverd. Na de creators update uit april 2017 zit er nu standaard het programma Paint 3D meegeleverd. Dit is vergelijkbaar met Paint maar is een zwaarder programma. Even snel opstarten om een pijl bij een optie te zetten is er dus nog wel bij. Je zal alleen iets langer moeten wachten.

Paint heeft altijd als voordeel gehad dat een simplistisch uiterlijk heeft gehad. Alle opties zijn in beeld en het is "drag en drop". Bovendien is het programma altijd razendsnel op te starten. In de chat gesprekken die  MijnHostingPartner.nl voert over webhosting  komt het vaak voor dat wij even een screenshot doorsturen die bewerkt is met Paint. Een plaatje spreekt namelijk 1000 woorden en helpt je snel verder als klant.

Microsoft Paint

Microsoft heeft een aankondiging hiervoor gemaakt op maandag 24-7-2017. Paint gaat niet meer geüpdatet worden en verdwijnt van de voorgrond. Het programma zal in de aankomende tijd nog wel te downloaden zijn in de Windows 10 store.

Paint 3D

Microsoft Paint

Paint 3d is het programma wat de oude Paint dus gaat vervangen. Zoals vermeld is het een wat zwaarder programma waar je meer functies mee hebt dan Paint. Wat de naam al verraad is het nu dus ook mogelijk om 3D Illustraties aan te maken. De interface van Paint 3D is ook geschikt gemaakt voor touchscreens.

Microsoft Paint

Afbeeldingen bewerken voor je website.

Wanneer je dus afbeeldingen wilt maken of bewerken voor je website dan hoef je dus niet gelijk een ander programma te gaan installeren. Vergeet plaatjes alleen goed te comprimeren om de laadtijd van je hosting zo snel mogelijk te houden! Dit kan met GZIP en diverse tools om dit te verkleinen. De plaatjes kunnen namelijk al snel groot worden. Voor de snelste resultaten van je hosting kan je het beste een SSD hosting pakket nemen. Dit zorgt ervoor dat je website razendsnel ingeladen kan worden.