Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Je eigen website hosten

Je eigen website hosten
MijnHostingPartner

Je eigen website hosten

De meeste mensen hebben tegenwoordig een eigen domein met daarbij hun eigen hosting.Het is namelijk steeds gebruikelijker om je eigen website te hebben. Ook is het handig om te hebben wanneer je een eigen bedrijf hebt, zo kun je namelijk makkelijker gevonden worden.

Dit klinkt misschien hartstikke ingewikkeld maar gelukkig is het tegenwoordig een stuk makkelijker door bijvoorbeeld systemen zoals WordPress.in deze blogpost behandelen we hoe je je website live kan zetten bij MijnHostingPartner.

Hoe maak ik mijn website?

Om te beginnen heb je natuurlijk al wel een eigen website nodig, je kan hier natuurlijk een developer voor in huren.Dit kan echter veel geld gaan kosten waardoor het wellicht interessant is om dit zelf te doen.
Een gemakkelijk systeem om mee te beginnen is WordPress. WordPress is namelijk gemaakt om zo makkelijk mogelijk een website in elkaar te zetten.Naast dat het makkelijk te gebruiken is kun je het ook binnen enkele momenten installeren.

Om WordPress te installeren dien je eerst een database en een database gebruiker aan te maken.Controleer of de schrijf rechten aan staan en zet je de installatie bestanden van WordPress in de wwwroot map, vervolgens pak je die uit.Als je nu naar jouw website gaat zul je het installatie scherm van WordPress zien.

Kies de gewenste taal en vul hierna je database gegevens in, als deze correct zijn kom je op het volgende scherm.Je vult hier de gegevens in voor jou admin account, we raden hier aan om een sterk wachtwoord te gebruiken.
Voor een sterk wachtwoord kun je bijvoorbeeld onze Wachtwoord generator hiermee heb je altijd een sterk wachtwoord.Als je dit hebt aangemaakt dan kun je gebruik maken van WordPress op jouw a href="https://www.mijnhostingpartner.nl/" title="hosting">hosting.

Onderhoud

Bij een website hoor je ook onderhoudt te plegen, als je dit niet doet dan kan je website een doelwit worden voor kwaadwillend mensen.Het is daarom belangrijk dat je alle updates goed bij houdt, dit geld voor je website, plug-ins en het thema zelf.

Bij MijnHostingPartner kunnen WordPress websites automatisch worden bijgewerkt.Hiervoor hebben wij Managed WordPress hosting, hierbij wordt alles verder automatisch bijgewerkt.Of je nou veel of weinig ervaring hebt in de wereld van WordPress dit is altijd handig aangezien dit jou behoorlijk veel tijd kan besparen.

Mocht je verder nog vragen hebben over WordPress dan kun je altijd kijken of een van onze chat medewerkers beschikbaar is.Indien er niemand aanwezig is op de chat dan kun je altijd een ticket aanmaken richting onze helpdesk.