Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Je eigen bedrijf online zetten

Je eigen bedrijf online zetten
MijnHostingPartner

Je eigen bedrijf online zetten

Anno 2019 is je eigen website bijna niet meer weg te denken, al helemaal niet als je een eigen bedrijf hebt. Mocht je nog geen hosting hebben dan is het wellicht tijd om hier aan te beginnen. Vrijwel ieder bedrijf heeft namelijk tegenwoordig een eigen website of zelfs een webwinkel. We gaan in deze blogpost enkele tips geven over hoe je je eigen bedrijf online kan brengen bij MijnHostingPartner.

Kies het juiste CMS

Als je van plan bent om een eigen website te maken dan is het ook belangrijk dat je weet welk Content Management Systeem je wilt gebruiken. Dit hangt verder ook af van wat voor website je precies hebt. Als je een website hebt waar alleen maar informatie op komt te staan dan kun je het beste gebruik maken van WordPress hosting.WordPress is namelijk ideaal voor dit soort websites omdat het gemakkelijk op te zetten en te beheren is.

Mocht je echter een grotere webshop willen draaien dan raden wij hiervoor in principe Umbraco voor aan. Umbraco is namelijk een van de beste ASP.NET Content Management Systemen die er is, Umbraco staat onder andere bekend vanwege de flexibiliteit die het systeem bied.

Een ander groot voordeel is dat de community hiervan behoorlijk groot is. Mocht je ergens niet uit komen dan kun je altijd een kijkje nemen op de Umbraco forums. Voor Umbraco hosting kun je verder gebruiken maken van onze ASP.NET pakketten.

Mocht je geen gebruik willen maken van Umbraco dan is DotNetNuke wellicht een interessant alternatief. Dit is een CMS die echt heel makkelijk te gebruiken is, ook voor de beginnende gebruiker.

Een zakelijk e-mail adres

Ook is het belangrijk dat je een zakelijk e-mail adres hebt waar je jouw klanten goed op kan bereiken. Natuurlijk moet dit wel professioneel over komen, het is dus aan te raden om hiervoor een mail adres te gebruiken dat gekoppeld is aan jou domein.

Gelukkig is dit ook mogelijk bij MijnHostingPartner, als je een e-mail adres aanmaakt bij ons in het control panel dan wordt dit adres automatisch gekoppeld aan jouw domein. Zo hoef je geen gebruik meer te maken van bijvoorbeeld Gmail of Hotmail maar dan heb je gewoon je zakelijke mail.

SSL certificaat

De veiligheid van jouw bezoekers zijn uiteraard ook belangrijk, het is daarom belangrijk dat je een SSL certificaat hebt. Dit zorgt ervoor dat je bezoekers over een veilige verbinding terecht kunnen op jouw website, dit is vooral belangrijk als je een webshop hebt. Een DV SSL certificaat heb je al op jouw domein vanaf 19.95 per jaar.

Mocht je hier verder nog vragen over hebben dan kun je altijd kijken of een van onze chat medewerkers beschikbaar is. Indien er niemand op de chat aanwezig is dan kun je een ticket aanmaken richting onze helpdesk.