Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Hulp met een WordPress website

Hulp met een WordPress website
MijnHostingPartner

Hulp met een WordPress website

Met elke website heb je soms een vraag of probleem waar je verdere hulp bij nodig hebt. WordPress is daar niet anders in. Met een WordPress website ben je vaak een beginner die nog net even wat meer uitleg of hulp nodig hebt. In dit artikel leggen we uit hoe je die hulp kunt vinden en krijgen. 

Elke starter in de website wereld zal vaak op WordPress uitkomen voor het maken en onderhouden van een website. Het is een gemakkelijk te leren Content Management Systeem en er is een hele hoop mogelijk zonder direct in de code te hoeven duiken. Zo kan er met een paar klikken een nieuw thema worden geinstallereerd. Waarmee je jouw hele uiterlijk van de website mee kunt omgooien. En er zijn ook plugins te installeren waarmee je gemakkelijk functionoliteit toevoegt aan de WordPress website. Zoals het toevoegen van een contact formulier, het optimaliseren van de website en veel meer. In dit artikel leggen we uit hoe je support verder kan krijgen met een WordPress website. En hoe je hier het beste gebruik van maakt. 

Kennisbank

Natuurlijk een logische plek om te beginnen is de kennisbank voor de hosting van MijnHostingPartner.nl. In onze kennisbank zijn we er trots op om zoveel mogelijk vragen die je kan hebben in het begin te beantwoorden. Zoals vele vragen zijn er sommige wellicht voor de hand liggend. En andere gaan wat dieper in op de materie. Geen enkele vraag is een domme vraag. Het is vaak alleen een kwestie om even te weten waar dit exact zit bij WordPress, en hoe dit precies in elkaar steekt.

In onze kennisbank proberen we altijd de vragen zo duidelijk mogelijk te behandelen en naar tevredenheid te beantwoorden. Zo geven we niet alleen een antwoord op de vraag maar proberen we ook door te denken in wat de volgende stap zou kunnen zijn. 

Met wel 43 artikelen over WordPress in onze kennisbank ten tijde van schrijven zijn er dus voor vele onderwerpen al de antwoorden beschikbaar. Zie ze allemaal op de volgende link: 

Sitedokter

Met onze sitedokter dienstverlening kan je het team van MijnHostingPartner.nl werkzaamheden uit laten voeren aan jouw WordPress website. Van de meest complexe vragen tot het voor elkaar krijgen van de SMTP instellingen. Met de Sitedokter dienstverlening kan je werk gemakkelijk aan ons uitbesteden. Op een basis van no cure no pay houden we het zo transparant mogelijk. En kan je dus wellicht taken waar jij tegenop ziet aan ons uitbesteden om voor elkaar te krijgen. 

Vraag alle details op van deze dienst of jouw vraag even in een ticket richting de helpdesk. Dan maken we even een schatting van de werkzaamheden en plannen we dit in om uit te voeren. 

Support forums en YouTube

WordPress staat bekend als het populairste Content Management Systeem of manier om een website te maken. Er zijn dus ook een legio aan mensen en gebruikers die er gebruik van maken. Zo zijn er dus ook duizenden tutorials te vinden op individuele websites, YouTube kanalen en Support Forums die centraal staan voor het hulp bieden bij WordPress. Dit zie je ook als je een foutmelding of veel voorkomend probleem Googled, de eerste pagina’s zullen volstaan met support antwoorden en websites die je allemaal een antwoord kunnen geven op je probleem. 

Een handige tip hierbij is om even de foutmelding te kopiëren en te plakken in de zoekmachine. Dit doe je dan voor een beter resultaat tussen dubbele aanhalingstekens. Deze: “foutmelding” , om exact te zoeken naar die foutmelding. 

Zeker op YouTube zijn er ook veel vragen en beginnerstutorials te vinden om WordPress te gebruiken. Zo zijn er wel veel Guru’s op YouTube te vinden, dus neem dit af en toe met een korreltje zout. Maar vaak is er goede informatie te vinden. Mocht je twijfelen over een mening of opinie dan kan je ook altijd even dit aan ons vragen voor een tweede blik. We zijn ook altijd bereid om even erin te duiken en een mening te vormen. En onthoud dat wij naast webhosters ook enthouisast en op de hoogte blijven van alle zaken die met WordPress te maken hebben. Aangezien een groot deel van onze klanten hiervan gebruik maakt. 

Vragen op de online chat

Zoals bij vele mensen bekend gaan wij vaak dat stapje extra op de online chat, zo ook met WordPress vragen. Naast het trainen van onze collega’s op de online chat moedigen we ze altijd ook aan om zelf te testen en experimenteren met alles wat met Webhosting te maken heeft. Zo kunnen ze je in vrijwel alle gevallen net dat eené stapje extra helpen. En weten ze waar ze het over hebben. 

Onthoudt echter wel dat wij altijd in deze de webhosters blijven en niet de webbouwers van jouw website. Om die lijn duidelijk te maken hebben wij ook de SiteDokter dienst in leven geroepen. Waarmee we je toch naar alle tevredenheid verder kunnen bijstaan en assisteren bij vraagstukken of werkzaamheden die buiten onze normale dienstverlening vallen. 

Managed WordPress hosting pakketten

Sinds een aantal jaar hebben wij ook de Managed WordPress hosting pakketten beschikbaar. In deze pakketten nemen wij zaken zoals de backups van een website, de updates en veilig houden uit handen van je. Zo kan jij focussen op 1 ding. En dat is van jouw WordPress website een succes maken. Deze pakketten hebben wij tegen een zeer gunstige prijs beschikbaar en zijn vrijwel direct actief. Ook wordt WordPress al voor je geïnstalleerd en geconfigureerd om het meeste te halen uit jouw WordPress website.

We hopen dat je met deze tips en bronnen ook een oplossing voor jouw WordPress probleem vindt. En snel weer verder kan om ook van jouw WordPress website een succes te maken.