Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Hoe maak ik mijn website geschikt voor mobiel?

Hoe maak ik mijn website geschikt voor mobiel?
MijnHostingPartner

Hoe maak ik mijn website geschikt voor mobiel?

Hoe maak ik mijn website geschikt voor mobiel?

Je hebt het vast al wel eens gedaan, het internet browsen via je telefoon maar wist je dat meer dan 50 procent van de bezoekers op jou site op een telefoon zitten?Dit is een van de vele redenen waarom het belangrijk is om een mobiele site te hebben op jou Hosting.
Er zijn verschillende technieken die je kunt gebruiken om te zorgen dat je website op de telefoon te bereiken is.

Een apart domein

Je hebt het vast al wel eens langs zien komen als je op je mobiel zit, een domeinnaam waar m. voor staat.Als je dit ziet ben je op een aparte site terecht gekomen die voor mobiele gebruikers is gemaakt, dit heeft een aantal voordelen maar ook nadelen.Een van die voordelen is dat de laad tijd van deze website een stuk sneller is.

De reden dat dit gebeurt is omdat bij dit soort websites vaak alle zware content hierbij niet wordt ingeladen.Dit bespaart heel veel tijd in het laden van jou website en is daardoor ook sneller.
Een nadeel hiervan is dat je 2 websites hebt, als jij een aanpassing doet op een van je sites zal deze ook nog aangepast moeten worden op je andere site.

Mobile First

Een andere techniek die heel veel gebruikt wordt is Mobile First, hierbij wordt de website eerst gebouwd voor mobiele gebruikers.het voordeel hiervan is dat websites vaak makkelijk zijn te navigeren vanaf je telefoon en je desktop.

Een aanpassing doen op een Mobile First site is ook heel gemakkelijk, als je die aanpassing doet is die direct zichtbaar voor de desktop en de mobiele versie.Omdat je al je content nu bij elkaar houdt is het op gebied van Search Engine Optimisation ook een stuk makkelijker.Dit heeft er mee te maken dat jou websites nu bij elkaar staan dus hierbij hoef je ook maar een website te optimaliseren.

Indien je verder nog vragen hebt over mobiele websites of Hosting dan kun je altijd kijken of er een chat medewerker beschikbaar is.Mocht er niemand op de chat zijn kun je altijd een ticket aanmaken richting onze helpdesk.