Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Grav CMS hosting

Grav CMS hosting
MijnHostingPartner

Grav CMS hosting

Grav CMS hosting

Bij MijnHostingPartner.nl maken we er een punt van om voor zoveel mogelijk Content Management Systemen ondersteuning te bieden. Hierom hebben we van vrijwel elk doorsnee CMS wel ervaring mee hoe dit werkt en hoe we hiervoor tips en trucs kunnen geven. Dit maakt het voor jou als klant fijn als jouw aandacht is getrokken door een CMS wat je wilt gaan gebruiken. In onze zoektocht naar Content Management Systemen brengt dit zich deze zaterdag bij Grav CMS hosting. Dit is een vrij recent CMS wat zich uitzondert door gebruik te maken van een Flat File platform. Oftewel is er geen MySQL database nodig zoals bij vele andere CMS. Dit maakt het CMS razendsnel en zonder een hoop overbodige resources.

Grav CMS dashboard

In het dashboard kan je in 1 oogopslag zien wat er aan de hand is met je website. Zoals je bezoekers aantal en de laatste updates van zowel je website als van Grav CMS zelf. Ook kan je met 1 klik op de knop ervoor zorgen dat er een backup wordt gemaakt van jouw website.

Grav CMS hosting

Elke website met Grav CMS

Met jouw Grav CMS hosting kan je vrijwel elke website draaien die je wilt. Of het nu een zakelijke of hobby website is. En van Blogs tot Portfolio’s. Wat Grav ook speciaal maakt is dat het vrijwel geen installatie proces heeft zoals je wellicht gewend bent. Het komt erop neer dat je de zip uitpakt in je wwwroot en ervoor zorgt dat je schrijfrechten aanstaan . Thats it. Geen ingewikkelde handelingen zijn er verder aan verbonden. Dit maakt het ideaal voor de beginner en ook voor de web ontwikkelaars. Grav CMS is namelijk ook geheel aan te passen naar wens. Of je nu een bestaand thema download van de Grav CMS website of zelf een template maakt in het bekende framework Twig.

Grav CMS hosting bij MijnHostingPartner.nl

Voor een Grav CMS website kan je al bij ons terecht vanaf een totaalpakket. Voor de beste resultaten raden wij echter een SSD pakket aan. Dit zorgt voor een nog snellere site en uitgebreide extra specificaties. Bestel nu jouw goedkope hosting pakket en CMS!