Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Google for Creators het platform om aan de slag te kunnen

Google for Creators het platform om aan de slag te kunnen
MijnHostingPartner

Google for Creators het platform om aan de slag te kunnen

Veel content makers zijn op zoek naar plekken om aan de slag te kunnen gaan voor het verbeteren van hun content. Hun publiek te laten groeien en hulp te krijgen met diverse marketing plannen. Bij MijnHostingPartner.nl hebben we een hoop websites onder onze hoede. Elke website dient gevuld te worden met content, en er is ook een percentage klanten wat deze content niet alleen voor het bedrijf schrijft, maar ook voor een publiek. Laten we eens kijken  hoe dit bereikt wordt en wat voor tips Google zelf geeft met het platform Google for Creators.

Met een website kan je een hoop verschillende doeleinden hebben, of je nu jouw volgende klant wilt vinden met jouw freelance portfolio website. Klanten wilt motiveren om je content te lezen, aansporen tot aankopen op je bedrijvenwebsite of puur en alleen als visitekaartje. Een groot deel van content websites zijn echter ook bedoeld om te motiveren, inspireren of informeren. Deze websites kunnen bestaan uit blogs, nieuwswebsites of content websites waar je de focus legt op artikelen of content. Met dergelijke websites is vaak het doel om een hoop bezoekers te trekken. Dit om je publiek te laten groeien en zo ook vaak je inkomsten. Google for Creators bespreekt enkele tips in de vorm van artikelen die je kunt doorlezen over een hoop verschillende soorten onderwerpen. Laten we een kijkje nemen welke artikelen jouw kunnen helpen om een succes te maken van jouw website hosting!

De Quiz nemen om hulpmiddelen te laten voorstellen

Google heeft een quiz voor je klaarstaan die je kunt gebruiken om jouw content tips te kunnen vinden, deze kan je nemen en invullen om een aantal artikelen voorgeschoteld te krijgen. Met een website die je al hebt gemaakt in WordPress kan je even WordPress (CMS) selecteren in plaats van WordPress.com, dit is namelijk de hosting versie op WordPress zelf, vaak met een subdomein. En dus een andere versie. Ik heb ook even de quiz genomen om te kijken wat voor tips er zijn om het publiek van een blog te laten groeien, en kom uit op de volgende artikelen die ik aangeraden krijg om door te lezen:

Google for Creators het platform om aan de slag te kunnen

Hier zie je dus dat aan de hand van mijn antwoorden in de quiz een aantal voorstellen worden gemaakt voor artikelen die door mij door te lezen zijn. Dit kan je dan vervolgens opvolgen, doorlezen en toepassen op je website werk om in Google zijn ogen betere content te schrijven. En wanneer Google je voorstellen geeft voor het schrijven van betere content, dan is het raadzaam om deze in ieder geval door te lezen. Aangezien Google de grootste zoekmachine is in de wereld en zeker in Nederland. Wil je ranken in de Google zoekresultaten dan dien je de spelregels van Google te volgen.

Voorbeeld artikel, je publiek laten groeien en meer aanspreken

Het voorbeeld artikel wat ik voorgeschoteld kreeg is om je publiek beter aan te spreken en hierdoor te laten groeien. Er worden hier een hoop tips gegeven hoe je met content ervoor kunt zorgen dat jouw publiek niet alleen groeit, maar ook beter aanspreekt. Zoals het vragen om feedback, het aansporen tot actie en ook het belonen of aanspreken van mensen die net je zijn begonnen op sociale media of je blog. Waar de key takeaway is dat je mensen moet aanspreken en dient te laten weten dat je ze waardeert als ze een gewenste actie uitvoeren op je website of sociale media. Alleen maar ervan uitgaan dat jouw bezoekers wel komen en blijven zonder aanspreken kan ertoe leiden dat bezoekers zich niet gewaardeerd voelen. En dus ook geen reden hebben om op die affiliatie link te klikken, die advertentie of een product aan te schaffen op je website.

Ze sporen in dit artikel ook aan om de relatie tussen andere content creators in jouw tak te onderhouden of op te starten. Dit kan je doen door te linken naar hun content wanneer relevant, en dit vervolgens te melden aan hun. Berichten achter te laten op hun artikelen of contact te maken met ze via Sociale Media. Dit kan voor meer backlinks zorgen en natuurlijk toegang geven tot een ander publiek wat het andere blog al heeft. Iets wat natuurlijk positief is voor jouw website weer. 

Lees verder de andere bronnen ook eens door en kijk wat van toepassing is op jouw website, het is altijd nodig om bovenop te blijven met de laatste standaarden en wat Google, en bezoekers, van jouw website content verlangen. Wil je hier hulp bij? Bij MijnWebdesignPartner.nl kunnen we je met een hoop zaken voor je website helpen, van het hoger ranken in Google, tot het design van jouw volgende website. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!