Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

DokuWiki hosting

DokuWiki hosting
MijnHostingPartner

DokuWiki hosting

DokuWiki hosting

Bij MijnHostingPartner.nl vinden we het leuk om zoveel mogelijk Content Management Systemen uit te proberen. Dit om meer advies te kunnen geven aan jou de klant en om ervoor te zorgen dat we ten allen tijden op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het CMS gebied. Soms zijn dat ingewikkelde systemen maar soms ook niet.Zo kwamen wij het laatst terecht gekomen op DokuWiki hosting. DokuWiki hosting is een content management systeem dat zich focust op het maken van Wiki pagina's. Zo kan je op een gemakkelijke wijze documentatie pagina’s aanmaken voor jouw applicatie of website. 
Wat DokuWiki zo gebruikers vriendelijk maakt is dat het geen database nodig heeft. Het voordeel hiervan is dat er namelijk geen database met database gebruikers aangemaakt hoeft e worden en dat je direct aan de slag kan gaan.

En ander voordeel van het feit dat DokuWiki hosting geen database nodig heeft is dat het gemakkelijk te installeren is het is gewoon een kwestie van bestanden kopiëren. Er hoeven verder geen extra instellingen te worden geconfigureerd in de hosting.

Responsief

DokuWiki is ook responsief, dit houdt in dat als de pagina bezocht word vanaf een telefonisch apparaat dat de webpagina er alsnog mooi uit zo zien. Het CMS past zich automatisch aan naar elk schermformaat. Handig in deze 
Dit is niet alleen fijn voor de mobiele gebruikers maar het is ook nog eens goed voor je Google ranking!

Plugins

Om je wiki pagina's binnen DokuWiki nog beter en mooier te maken kun je nog altijd plugins installeren.
DokuWiki bied handen vol plug-ins om jou Wiki pagina's nog beter en mooier te maken.

Razend snel

Omdat DokuWiki geen gebruik maakt van een database en geen echte installatie nodig heeft is het daarom ook razend snel.
Om deze redenen raden wij voor DokuWiki een Totaal pakket aan.
Met het totaal pakket heb je binnen no time je eigen wiki pagina draaiend!