Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

DNN vs Umbraco

DNN vs Umbraco
MijnHostingPartner

DNN vs Umbraco

DotNetNuke  tegenover Umbraco

Bij ASP.NET hosting zijn een aantal Content Management Systemen erg populair. Wanneer je hier een beetje onderzoek naar doet dan zie je al heel gauw de volgende CMS tevoorschijn komen:

Dit zijn de twee meest populaire Content Management Systemen die er zijn voor ASP.NET hosting. Wanneer je een goede website wilt maken met Umbraco of DNN dan is het belangrijk om een betrouwbare webhost uit te zoeken die jarenlang ervaring heeft met Windows IIS hosting.  Hier komt MijnHostingPartner.nl erbij kijken. Onze medewerkers zijn enthousiast om je met alle vragen over ASP.NET hosting te helpen. Neem contact met ons op via de online chat om gelijk een gesprek te starten!

Er zijn een aantal verschillen tussen DotNetNuke en Umbraco die je over kunnen halen om voor de een of ander te kiezen. Lees verder om voor jouw de keuze te maken.

 

Umbraco

Umbraco is ontworpen voor zowel ontwikkelaars en gebruikers. Dit zie je aan het uitermate gebruiksvriendelijke ontwerp om de inhoud van je website te bewerken. Het is een kwestie van direct werken in een omgeving die vertrouwd aanvoelt. Alles zit overzichtelijk in een linker lint en er wordt gewerkt met eenvoudige blokken om je website te maken. Zo heb je met een paar klikken je  

Voor het ontwerpen van de site en de layout zijn er templates of thema’s beschikbaar. Dit moet echter wel vaak nog handmatig geïnstalleerd worden. Dus vaak met FTP en enig codeer werk. Dit is echter wel een pluspunt voor de ontwikkelaar, je bent namelijk veel vrijer wanneer je met Umbraco werkt dan met een ander CMS.

Wanneer je opzoek bent naar een krachtige online marketing tool, webshop of een blog dan kan je de keus maken voor Umbraco. Met meer dan 250.000 websites is dit één van de grootste CMS oplossingen.

DNN vs Umbraco

DotNetNuke

In tegenstelling tot Umbraco is DNN nog eenvoudiger te gebruiken door gebruikers die niet in configuratie bestanden of code willen kijken. De Admin interface is makkelijker te gebruiken en je werkt direct op het uiterlijk van de website. Zo kan je gelijk het resultaat zien zonder eerst te houden uploaden of publishen. Met DNN heb je ook de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 8000 modules die vergelijkbaar zijn met de plug-ins van bijvoorbeeld WordPress. Het heeft ook een actieve community en zelfs een Nederlandstalige versie van hun forum. Zo kan je snel antwoorden krijgen op al je vragen. En wanneer je een vraag hebt over de ASP.NET hosting dan kan je natuurlijk bij ons terecht via de chat.