Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Concrete 5 hosting

Concrete 5 hosting
MijnHostingPartner

Concrete 5 hosting

Vandaag in de spotlight, het Concrete 5 CMS!

We proberen bij MijnHostingPartner.nl je aandacht te trekken voor oplossingen en manieren van werken die je normaal wellicht niet tegenkomt. Wanneer je aan je website wilt gaan werken dan roepen veel mensen al gelijk dat je WordPress kan gebruiken. Er zijn echter een hoop opties en overwegingen met een keuze maken tussen de verschillende Content Management Systemen.

Een goede optie die we hier gaan bespreken is Concrete 5 hosting. Dit is een populair CMS wat iets minder bekend is dan bijvoorbeeld WordPress of Joomla. Maar we willen hem wel onder de aandacht brengen vanwege zijn uitgebreide functies en vooral eenvoudigheid van werken.

Concrete 5 is net zoals veel andere gratis om te gebruiken en makkelijk te installeren in jouw hosting via zowel:

Zoals we er bij MijnHostingPartner.nl om bekend staan proberen we voor vrijwel elke vraag een Kennisbank artikel aan te maken. Dit doen we om het zo eenvoudig mogelijk te maken om aan de slag te kunnen.

Wat zijn de voordelen van Concrete 5?

Concrete 5 doet een paar zaken anders, zo kan je realtime en gelijk aan je pagina werken via de browser.  Je klikt simpel een blok aan wat je wilt bewerken en maakt gelijk de nodige aanpassingen.

Concrete 5 hostingHierna is het een kwestie van op opslaan drukken en gaan. Je hebt ook versie beheer wat het makkelijk maakt om even iets terug te draaien.

Concrete 5 hosting

Zo kan je ook gebruikers of werknemers rollen geven en dit vervolgens zelf even op je gemak nakijken. Loop je geen risico dat er iets live gaat wat nog niet de bedoeling was.

 

 

 

 

Plug-ins en templates

Met een CMS wil je de website natuurlijk zoveel mogelijk naar je eigen smaak aanpassen. Dit kan je doen met plug-ins of een andere template zodat het uiterlijk op de schop wordt genomen. Concrete 5 heeft hier een brede selectie in beschikbaar die binnen een paar klikken geïnstalleerd kan worden rechtstreeks vanuit je website. Zo heb je alle functionaliteit die je nodig zult hebben.

Plug-ins en templates zijn er zowel betaald als gratis. Om een mooie website te maken hoef je niet een betaalde template aan te schaffen. Hier sta je geheel vrij in.

 

Bestel nu SSD hosting voor de optimale prestaties van je Concrete 5 website!