Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Bronnen die je kan gebruiken voor je website

Bronnen die je kan gebruiken voor je website
MijnHostingPartner

Bronnen die je kan gebruiken voor je website

Bronnen die je kan gebruiken voor je website

Met het starten van een website kan je een hoop vragen hebben. Er zijn een aantal zaken die altijd wel het enige huiswerk vragen als je aan de gang gaat met een nieuw CMS of het ontwikkelen van een site. Daarom is het makkelijk om te weten waar je het beste kan zoeken voor je vragen. En die zal je ongetwijfeld zal hebben. Het is belangrijk om eerst jezelf de volgende vraag te stellen.

Wat voor website heb ik of ben ik aan het maken?

Commercieel of hobbymatig

Is belangrijk om rekening mee te houden. Wanneer je afhankelijk bent van je inkomsten van je website dan is het wellicht verstandig om je niet te bekommeren over het technische aspect van je website en dit uit te besteden. Hiervoor kan je gebruikmaken van een legio aan web developers en technische mensen. Bij MijnWebDesignPartner.nl nemen wij alle zorgen uit handen.

Hobbymatig

Met een hobby website is het wat minder van levensbelang om een aparte website developer in te huren. Je bent immers voor de hobby bezig en vindt het niet erg om zelf de boeken en bronnen in te duiken. Voor jou is deze blog post ook bedoeld.

Een CMS zoals WordPress of Umbraco

Met een CMS of Content Management Systeem heb je voor vrijwel elke een flinke lading aan informatie beschikbaar. Dit via de officiële documentatie van het CMS, diverse forums en overige artikelen en websites. Een mooi voorbeeld hiervan is WordPress. Dit is de grootste jongen onder de systemen en logischerwijs is hier een rijkdom aan informatie voor op te halen. Maar waar vind je wat je nodig hebt?
Host specifieke vragen is natuurlijk eenvoudig. Gewoon bij MIjnHostingPartner.nl! Zie onze kennisbank voor vrijwel al je vragen.
Voor website vragen en ontwerpen kan je altijd de forums van WordPress zelf erbij pakken. Dit is een enthousiaste community die je graag verder wilt helpen. Stackoverflow is hier ook een populaire bron bij voor de technischer vragen.

Een eigen gemaakte website in ASP.NET of PHP

Wanneer je zelf aan het coderen gaat dan zijn er eigenlijk maar een paar bronnen die je nodig hebt. Een goed boek over de codeer taal en hoe je die toepast en een link naar php.net of asp.net. Hier vind je vragen en weet je met de taal om te gaan. We raden aan om voorbeelden op te zoeken en die aan te passen zodat je begrijpt hoe het in elkaar steekt. Met jouw nieuwe kennis weet je gelijk jezelf te onderscheiden en je website zo naar jouw wens te maken.