Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

WordPress overweegt om oude versies automatisch bij te werken

WordPress overweegt om oude versies automatisch bij te werken
MijnHostingPartner

WordPress overweegt om oude versies automatisch bij te werken

WordPress is een Content Management Systeem dat regelmatig bijgewerkt moet worden. Veel van deze updates zijn veiligheid updates dus het is belangrijk dat je deze uitvoert.Het kan natuurlijk ook zijn dat je een oude WordPress versie op jouw hosting hebt staan, als dit het geval is dien je dit zo snel mogelijk bij te werken.
Verouderde WordPress versies zijn namelijk heel vaak het doel van kwaadwillende gebruikers.Voordat je je WordPress bij werkt dien je uiteraard wel een back-up te maken

Wat houdt dit precies in?

De reden dat WordPress overweegt om automatische updates door te voeren is omdat veel websites nog op een oude onveilige versie draaien.Beheerders van de website zouden van te voren gewaarschuwd worden via een bericht. Dit geeft ze de tijd om de update handmatig uit te voeren.

De updates zullen verder op een kleine schaal worden uitgevoerd zodat er gecontroleerd kan worden of de website daarna nog werkt.Hierbij is het de bedoeling dat de websites telkens 1 versie omhoog gaan om te kijken of hierna de website nog werkt. Ze willen hiermee zorgen dat oudere WordPress websites veilig gedraaid kunnen worden.

Dit heeft uiteraard voor veel verschillende reacties bij Wordpress gebruikers gezorgd.De gebruikers maken zich namelijk zorgen dat hun website hierdoor kapot gaat. Volgens een ontwikkelaar van WordPress is het risico hiervan is echter veel kleiner dan via een beveiligings lek gehackt worden. Hierom raden wij vrijwel altijd aan om alles zo goed mogelijk up to date te houden.Je wilt namelijk niet dat een kwaadwillende gebruiker jouw website over neemt.

WordPress updaten

Als je WordPress automatisch wil laten bijwerken bij mijnhostingpartner.nl dan kan dat door middel van Managed Wordpress hosting.Hiermee wordt niet alleen WordPress zelf bijgewerkt maar ook jouw plug-ins en het thema dat je geïnstalleerd hebt.
Zo hoef je geen tijd te besteden aan het controleren en het handmatige bijwerken van jouw plug-ins.

Je kan je dan gerust bezig houden met belangrijke zaken zoals het bouwen van jouw website.
Hierbij heb je ook het voordeel dat er ook automatische back-ups gemaakt worden van jouw website.Mocht er verder iets fout gaan dan kan je dit binnen enkele seconden herstellen.

Indien je verder nog vragen heeft kun je altijd kijken of er een chat medewerker beschikbaar is.Mocht er niemand op de chat aanwezig zijn dan kun je een ticket aanmaken richting onze helpdesk.