Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

WordPress 5 Beta is beschikbaar

WordPress 5 Beta is beschikbaar
MijnHostingPartner

WordPress 5 Beta is beschikbaar

WordPress 5 Beta is beschikbaar

Als je veel met websites bezig bent dan heb je vast al wel eens gehoord of gebruik gemaakt van WordPress.WordPress is het meest populaire Content Management Systeem dat er is.Het wordt namelijk gebruikt op 30 procent van alle websites.De kans is dus aardig groot dat jij ook gebruik maakt van WordPress.

Op 5 November 2018 heeft WordPress aangekondigt dat ze de beta versie van WordPress 5 live hebben gezet.Hiermee kun jij de nieuwste versie van WordPress testen, het wordt echter afgeraden om deze versie al voor jou website te gebruiken.

Wat is er nieuw?

Nu is het natuurlijk de vraag wat er nieuw is, de grootste verandering is de nieuwe tekst editor genaamd Gutenberg.Dit zal natuurlijk even wennen zijn maar het is een grote verbetering voor jou WordPress Hosting.

Je hoeft namelijk niet meer af te wachten tot hoe jou content er uit komt te zien maar Gutenberg werkt met een blokken systeem.Dit is niet alleen makkelijker om te gebruiken maar je kunt ook direct zien wat er met jou content gebeurt, zo hoef je dus niet meer af te wachten.Het kan natuurlijk zijn dat jij deze editor helemaal niet wil gebruiken, gelukkig is er een plug-in die het mogelijk maakt om gebruik te maken van de oude WordPress editor.

Ook is het nu mogelijk om jou achtergrond afbeelding bij te snijden voordat het live gezet wordt, zo hoef je dat niet meer handmatig te doen.Ze hebben nu ook optimalisatie voor mobiele websites verbeterd, dit is erg belangrijk omdat in 60 procent van de gevallen de website bezocht wordt door mobiele gebruikers.

WordPress bij MijnHostingPartner

Wij zijn natuurlijk echt benieuwd naar de nieuwste van WordPress, wij hebben dit kort geleden ook bij ons getest.Ook hebben wij speciale pakketen voor WordPress waarbij alles automatisch bijgewerkt wordt.Dit zijn de Managed WordPress Hosting.Deze pakketen zijn er op gemaakt om WordPress zo goed mogelijk te draaien. Ze draaien namelijk ook op SSD schijven waardoor jou Hosting nog sneller wordt.Ook wordt elke update hier automatisch voor jou uitgevoerd waardoor jij rustig bezig kan met je werk.

Mocht je verder nog vragen hebben over WordPress dan kun je altijd kijken of er een chat medewerker beschikbaar is.Indien er niemand op de chat aanwezig is kun je altijd een ticket aanmaken richting onze helpdesk.