Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Visual Studio Online aangekondigd door Microsoft

Visual Studio Online aangekondigd door Microsoft
MijnHostingPartner

Visual Studio Online aangekondigd door Microsoft

Als je bekend bent met of gebruik maakt van Microsoft Visual Studio dan zul je het misschien al mee hebben gekregen, Visual Studio Online is namelijk aangekondigd.Dit is een dienst die online draait, hiermee jij software kan ontwikkeling vanuit de webbrowser dit is natuurlijk hartstikke handig als je er even snel bij moet om iets aan te passen.

Als je bijvoorbeeld geen toegang hebt tot een pc met Visual Studio dan kun je er zo bij met de online variant. Welke mogelijkheden deze online versie van Visual Studio krijgt is helaas nog niet bekend wel zijn, het is echter wel bekend dat je de mogelijkheid krijgt om deel te nemen aan live sessies.

Waar kan ik het nog meer voor gebruiken

Nu je dit gezien hebt vraag jij je misschien af waar je het allemaal voor kan gebruiken een van de dingen is het hebben van een online werkplek.Als je bijvoorbeeld je pc of laptop niet bij de hand hebt waar de bestanden op staan dan kun je zo inloggen op de cloud om vervolgens hier aan de slag te gaan.

Wanneer je vanuit de cloud gaat werken zal het opstarten hiervan waarschijnlijk ook een stuk sneller zijn, dit komt omdat er dan verder geen achtergrond processen moeten opstarten.Dit kan dus ideaal zijn als jij aan de slag gaat met asp hosting.

De toekomst voor Visual Studio

In de roadmap die Microsoft aan het begin van het jaar op hun website heeft geplaatst kun jij zien wat ongeveer de plannen zijn voor Visual Studio in 2019.Zoals je hierop kan zien zijn er aardig wat plannen voor 2019, waaronder de mogelijkheid op Python applicaties to publiceren op Azure Web Apps op Linux.

Ook zijn er redelijk wat plannen voor asp hosting zo willen ze het bijvoorbeeld mogelijk maken om WinForms designer mogelijk te maken in ASP.NET Core 3.0 projects.Dit gaat niet om alleen om de WinForms maar ook voor de WPF(Windows Presentation Foundation) designer, ze verwachten dit in Mei of Juni afgerond te hebben.

Asp Hosting

Als je een website hebt gemaakt in Visual Studio dan hoort hier natuurlijk nog hosting bij.Gelukkig heb je bij MijnHostingPartner de mogelijkheid om dit te doen, wij bieden namelijk niet alleen normale hosting aan maar ook asp hosting.Hiermee kun jij al je asp core projecten op draaien, deze projecten zullen snel draaien aangezien deze standaard op SSD pakketten komen te staan.

Indien je verder nog vragen hebt over Visual Studio of asp hosting dan kun je natuurlijk altijd kijken of er een chat medewerker beschikbaar is.Mocht er niemand op de chat aanwezig zijn dan kun je natuurlijk altijd een ticket aanmaken richting onze helpdesk.