Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Visual Studio 2019

Visual Studio 2019
MijnHostingPartner

Visual Studio 2019

Visual Studio 2019

Met onze ASP.NET Core hosting zijn we de webhost voor al jouw projecten in Visual Studio. Visual Studio zullen de meeste lezers al bekend mee zijn. Dit is het ontwikkelaar programma om te gebruiken voor al jouw projecten binnen je Hosting. Of het nu een applicatie is voor de lokale omgeving of een complexe web applicatie.

Microsoft Visual Studio is heel breed inzetbaar en door iedereen te gebruiken. Met hun licentie inrichting is het mogelijk voor zowel student als bedrijf hier gebruik van te maken.Microsoft heeft onlangs Visual Studio 2019 aangekondigd waarin verbeteringen zijn verwerkt. De verbeteringen zijn voornamelijk gericht op de User Interface en een aantal slimme productiviteit aanpassingen.De Microsoft Visual Studio 2019 Preview 1 is nu beschikbaar om te downloaden en is de volgende volledige update van Microsoft Visual Studio.

Intellicode en nieuwe functies

Microsoft Visual Studio wordt allom gebruikt om webapplicaties te maken die veelal ook bij MijnHostingPartner.nl worden gehost. Denk ook aan veel Umbraco hosting websites en nopCommerce websites die bij ons worden neergezet met behulp van Visual Studio. Visual Studio is in deze update ook slimmer dan ooit tevoren.

Met de automatische code cleanup en de slimme kunstmatige intelligentie worden projecten eenvoudig opgeruimd. De nieuwe kunstmatige intelligentie Intellicode die erbij zit in deze 2019 update leert hij je code kennen en verbeteren waar nodig. Wanneer je dit liever niet hebt kan je dit natuurlijk ook niet gebruiken.

Live Share

Met live share kan je binnen projecten werken live met je collega"s. Of dit nu in Nederland is of over de gehele wereld. Er kan nu samengewerkt worden met een druk op de knop. Dit is natuurlijk ideaal als er een collega even een dagje thuiswerkt of nog snel even wat moet aanpassen op vakantie. .NET Core 3 Met onze ASP.NET Core hosting zullen wij ook wanneer hij uit is zo snel mogelijk ASP.NET Core 3 beschikbaar maken op onze Core hosting. Hiermee kan je gelijk verder werken aan de laatste technologie op de hosting van MijnHostingPartner.nl.

Download nu de preview

De preview van Microsoft Visual Studio 2019 is nu al te downloaden en uit te testen. Het uittesten kan je doen samen met duizenden andere developers in de community. Mocht je nog wat tegenkomen qua bugs of extra features dan zijn de forums van Microsoft de plek om dit te melden.De preview is te downloaden via de volgende linkMocht je nog jezelf verder willen verdiepen in deze versie update of het erover hebben met andere developers dan raden we aan om in de blog post hiervan te kijken bij Microsoft. Hier staan een aantal enthousiaste developers klaar om het met je erover te hebben. En ook een paar minder enthousiaste.