Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

UBL automatische import nu mogelijk vanuit het klantenpanel

UBL automatische import nu mogelijk vanuit het klantenpanel
MijnHostingPartner

UBL automatische import nu mogelijk vanuit het klantenpanel

MijnHostingPartner.nl is sinds lange tijd bezig met ons eigen klantenpanel, nu sinds 2021 maken wij hier gebruik van en zijn onze klanten hiermee tevreden en wij ook. Een van de grote voordelen is dat we nu ook daadwerkelijk verbeteringen en functionaliteit kunnen toevoegen van zaken die wij en jij belangrijk vinden. Zo ook het gemakkelijke importeren van UBL facturen om dit gemakkelijk in de meeste boekhoudingsprogramma’s te automatiseren. Laten we toelichten hoe dit werkt in het klantenpanel en hoe je dit kunt gaan gebruiken!

UBL staat voor Universal Business Language en vormt het standaard format voor het automatiseren van facturen en de verwerking hiervan. MijnHostingPartner.nl heeft dit nu toegevoegd onder de factuuropties om gelijk dit te kunnen downloaden en hierna te importeren. Deze bestanden worden opgemaakt met XML en kunnen daardoor ingelezen worden door vrijwel elk boekhoudingssysteem. 

Door deze relatief kleine aanpassing is het dus mogelijk om een hoop tijd te besparen met het verwerken van onze facturen. Natuurlijk geweldig voor onze resellers en zakelijke klanten die hier vaak mee te maken hebben. 

Om dit in te stellen is dit op de volgende manier te activeren in het klantenpanel. Ga naar Mijn Gegevens vanuit het dashboard. En vervolgens naar de volgende instelling: 

UBL automatische import nu mogelijk vanuit het klantenpanel

Het UBL bestand wordt dan automatisch mee verzonden in de email, en kan hierna geïmporteerd worden in de door jouw gebruikte boekhoudingsoftware. 

UBL bestand, alle informatie beschikbaar zonder handmatig in te voeren

Een UBL bestand maakt het dus mogelijk om gemakkelijk een factuur te importeren in de boekhouding, met het XML bestand kan zonder verdere controle dit geüpload worden. Alle informatie die normaal gesproken ook in het PDF bestand staat, is ook beschikbaar in het UBL bestand en kan dus gezien worden als een kopie die gelijk te importeren valt. Documenten kunnen geïmporteerd worden en alle factuur informatie die hierop staat wordt overgenomen. Het is dus niet meer noodzakelijk om dit handmatig in te voeren. Zonde van de tijd en niet meer van deze tijd natuurlijk! 

Vandaar dat MijnHostingPartner.nl hier ook graag in meegaat om het voor onze zakelijke en particuliere klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ook zou je als reseller de facturen dus gemakkelijk kunnen importeren in jouw boekhoudingssoftware om ze ook direct te kunnen bewerken en verzenden naar jouw klanten. Het is dus een eenvoudige taak om ook de boekhouding te regelen voor jouw klanten met facturen die aangeleverd zijn in het UBL format!

Klantenpanel, verdere ontwikkelingen

Dankzij het nieuwe klantenpanel hebben we al een aantal grote verbeteringen doorgevoerd, de snelheid van het klantenpanel is nu vele maten beter geworden. En er kunnen al een hoop zaken nu via het klantenpanel worden geregeld in plaats van met het control panel. Ook om dit voor beginners overzichtelijker te maken, en vele zaken binnen een muisklik te kunnen regelen. In plaats van een hoop menu’s door te scrollen in het control panel.

Zo is ook mogelijk geworden om sinds kort MariaDB databases aan te maken op de SSD hosting pakketten. En kan hier dus van de laatste technologie gebruik gemaakt worden om ook van jouw website een succes te maken. 

We zijn nog niet klaar met de verbeteringen aan het klantenpanel, elke week worden er werkzaamheden verricht op basis van feedback van klanten en resellers. En proberen we elke wens die aansluit te verwerken. Om van ons klantenpanel een totaalpakket te maken zoals je verwacht! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in onze blog posts en aankondigingen. Ook delen we deze ontwikkelingen op Social media, zorg er dus voor dat je hiervoor aanmeld en meldingen ontvangt! Op die manier mis je nooit het laatste nieuws.