Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Project Gutenberg WordPress

Project Gutenberg WordPress
MijnHostingPartner

Project Gutenberg WordPress

Project Gutenberg WordPress

Binnenkort komt WordPress versie 5.x uit. Dit is een grote update voor WordPress waarbij een hoop wordt aangepakt. Een van de grote veranderingen is de content editor die op de schop genomen wordt met Project Gutenberg. WordPress gaat hierbij niet langer meer de ouderwetse editor gebruiken waarbij je altijd maar moest afwachten hoe je content eruit komt te zien.

Maar er gaat nu gebruik gemaakt worden van een blokkensysteem. Voor wie er nog niet mee bekend is kan Project Gutenberg al hier even uitproberen:https://wordpress.org/gutenberg/Project Gutenberg is nu ook al in de eerdere versies beschikbaar door een plugin te downloaden. We raden echter aan om nog even te wachten op de volledige update voordat je hem installeert op je Hosting.

Waar wij nog het meest enthousiast over zijn is dat er niet meer voor elke slider of tabel een plugin meer nodig is. Er kan nu gewoon gewerkt worden met het blokkensysteem om jouw homepagina of blog zo te krijgen als je zelf wilt op je webhosting. Met rijke media en responsief design zonder geheel afhankelijk te zijn van het gekozen thema.

Nieuw blokken systeem

Het blokken systeem wordt door een hoop website builders al gebruikt aangezien het een natuurlijke wijze is om een website op te bouwen. Door iedereen is het gemakkelijk te gebruiken en gelijk in te zien wat er gebeurd op jouw pagina.

Dit is een stap in de goede richting voor mensen die nog geï¯ntimideerd zijn door de traditionele content editors.In WordPress versie 4.9.8 is er al een pop up met de Probeer Gutenberg editor tekst. Dit is een optie om voor versie 5.x ook al gebruik te maken van Project Gutenberg. Dit werkt echter nog wel met de optionele plugin.

WordPress Managed Hosting

WordPress hosting is natuurlijk verkrijgbaar bij MijnHostingPartner.nl, we hebben er sinds korte tijd nu ook speciale pakketten voor ingericht. Namelijk Managed WordPress hosting. Deze pakketten hebben we zo ingericht dat jij niet langer te maken hebt met het updaten van WordPress.

Dus dan heb je geen last meer van plugin updates en thema"s. Daarnaast hoef je ook geen zorgen meer te maken over backups van jouw website en database. We zorgen ervoor dat er altijd en in elk geval een backup beschikbaar is die we met 1 druk op de knop terug kunnen zetten. Mocht er dan wat fout gaan kan je altijd terug vallen op een eerdere versie van je WordPress website.