Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

PHP 8 met MariaDB hosting

PHP 8 met MariaDB hosting
MijnHostingPartner

PHP 8 met MariaDB hosting

De laatste techniek voor PHP 8 hosting met MariaDB databases zijn mogelijk bij MijnHostingPartner.nl. met deze twee technologieën zorg je ervoor dat jouw website niet alleen zo snel mogelijk is. Maar ook van de laatste beveiligingsmogelijkheden beschikt. Met deze twee technieken draai je op de beste manier een WordPress website en vele andere projecten gemaakt in PHP. Laten we een kijkje nemen wat je met deze twee technologieën kunt bereiken!

Voordelen van MijnHostingPartner.nl en het bijhouden van de laatste techniek

MijnHostingPartner.nl streeft ernaar om altijd de laatste techniek te kunnen gebruiken op zijn hosting pakketten. Om dit sneller te realiseren hebben we een aantal verschillende pakketten hiervoor in het leven geroepen om te zorgen dat jouw website zo snel mogelijk is en ervoor gezorgd wordt dat jouw website ook van de laatste technologie gebruikt maakt. Met elke stabiele update van PHP en andere techniek zorgen we ervoor dat jouw website hier gelijk gebruik van kunt maken. Dankzij onze flexibele servers kunnen we ervoor zorgen dat jouw specifieke hosting space snel bijgewerkt kan worden om hier ook gelijk gebruik van te maken. 

Met deze snelle updates zorg je er dus voor dat jouw website niet alleen veiliger blijft, maar kan ook voor meer snelheid gezorgd worden die elke update wel met zich meebrengt.

PHP 8.0 wat is er nieuw

Met PHP 8 werden een aantal nieuwe zaken verbeterd en aangepakt in de code, het komt erop neer dat de code efficiënter weer in elkaar steekt wat voor minder  complicaties zorgen. En de effectieve code van jouw website sneller werkt en draait.

Verder zijn er nog een aantal wijzigingen en verbeteringen aangebracht aan de Named Arguments, Nullsafe operator, en JIT of Just in Time. Hier draaien een aantal zaken net wat sneller en kunnen ze ook weer beter gebruikt worden. 

MariaDB wat maakt deze database anders dan MySQL?

Een MariaDB database kan gezien worden als de spirituele opvolger van MySQL. Na de overname van Oracle van MySQL is een groot deel van het originele team opgestapt en voor zichzelf weer begonnen. Dit is uiteindelijk MariaDB geworden. Wat een aantal fundamentele zaken op de schop heeft genomen waardoor dit uiteindelijk efficiënter werkt op meerdere vlakken. Waaronder ook de snelheid. Zeker in bijvoorbeeld de WordPress administrator omgeving kan je een merkbaar verschil merken in een WordPress website gehost in MySQL en in MariaDB. De aanvragen die bij de administrator en ook op de front end  lopen in een website zonder caching telkens ook via de Database, je kan je daarom goed voorstellen waarom een database upgrade hierin veel verschil kan maken in de snelheid van de uiteindelijke WordPress website. 

Verder is er gewoon zoals met MySQL mee te werken. Er kan bijvoorbeeld gewoon ingelogd worden via PHPmyAdmin en lokaal via MySQL workbench. Dit maakt het dus een makkelijke overstap om naar MariaDB over te stappen als je van MySQL komt. Ook kan een bestaande WordPress website ook gelijk geïmporteerd worden in een nieuwe Database.

SSD webhosting voor snellere laadtijden van je website

Kies verder ook voor de laatste techniek door gebruik te maken van een SSD webhosting pakket. Dit zet je standaard op een webhosting pakket die ervoor zorgt dat je razendsnel bereikbaar bent met jouw nieuwe website gemaakt in MariaDB en PHP 8. SSD webhosting is sneller dan reguliere webhosting op harde schijven door het sneller werken van de SSD schijven zelf. Iets wat je wellicht ook al wel gemerkt hebt in je nieuwe laptop bijvoorbeeld. Hetzelfde voordeel ervaar je op jouw webhosting pakket. Bestanden zoals de website bestanden zelf, de afbeeldingen en enig andere bron kunnen sneller ingeladen worden dankzij de SSD schijven. 

Betere beveiliging van de laatste versies en wat voor verder impact dit heeft op jouw website

Deze techniek zorgt er dus voor dat jouw website sneller te gebruiken is door zowel jou als je gebruikers. Een snellere laadtijd heeft een positieve impact op een heleboel zaken. Van jouw conversie percentage tot het bounce percentage. Bezoekers zullen ook gemakkelijker jouw website kunnen bezoeken op mobiel. Aangezien dit altijd zeer gevoelig is voor de snelheid van jouw website. 

Start dus nu jouw nieuwe website met de laatste techniek en mogelijkheden door een pakket af te nemen bij MijnHostingPartner.nl. Voor minder dan een week boodschappen heb je al een domeinnaam en SSD hosting pakket wat je kunt gebruiken om nieuwe hoogtes te bereiken met zowel jouw website als bedrijf!