Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

PHP 7.4 komt er aan

PHP 7.4 komt er aan
MijnHostingPartner

PHP 7.4 komt er aan

PHP 7.4 is het laatst aangekondigd en dat is natuurlijk hartstikke goed nieuws als jij gebruik maakt van hosting.Er komen namelijk allemaal nieuwe interessante nieuwe functies en uitbreidingen in de nieuwste PHP versie, wij gaan in deze blog post behandelen wat voor veranderingen hierin zitten.

Nieuwe functies

Wellicht een van de handigste functies die er in toegevoegd worden is preloading. Dit kan er namelijk voor zorgen dat jij website een stuk sneller kan worden.De reden hiervoor is dat als jij nu gebruik maakt van een framework dat elke keer ingeladen moet worden en opnieuw gecompileerd moet worden.In PHP 7.4 wordt er namelijk voor gezorgd dat de PHP bestanden ingeladen kunnen worden vanuit het geheugen bij het opstarten.Wanneer jij gebruik maakt van een framework of een CMS zal dit een duidelijk verschil maken in snelheid. Denk hier bij aan October CMS, WordPress enzovoort.

Een andere functie die heel handig is als programmeur is dat je lage streepjes tussen jou getallen kan zetten zodat dit overzichtelijker is.De lage streepjes worden dan verder genegeerd door PHP zelf en je zult de nummers verder gewoon zien zonder lage streepjes tenzij jij in je code kijkt.Dit maakt het voornamelijk voor programmeurs een stuk makkelijker omdat ze hier dan beter overzicht op kunnen houden wanneer ze met grote getallen werken.

Een functie waar wij vrij enthousiast over zijn is Password Hashing Registry.Er wordt hierbij ook een functie toegevoegd genaamd password_algos, die laat een lijst zien met alle geregistreerde wachtwoord algoritmes.Dit maakt het dus makkelijker voor de gebruiker om hier gebruik van te maken.

PHP voor jou hosting

Bij MijnHostingPartner wordt PHP uiteraard ook ondersteund, dit geld niet alleen voor los staande applicaties maar ook voor content management systemen.Je kan hierbij denken aan een CMS zoals WordPress, dit is het meest populaire cms en het draait volledig op PHP.Een nadeel van WordPress is dat je dit systeem vaak moet bijwerken, gelukkig hebben wij hier een oplossing voor genaamd Managed WordPress Hosting.Hiermee wordt alles automatisch bijgewerkt waardoor jij hier geen tijd in hoeft te steken en bezig kan gaan met echte belangrijke zaken.

Een ander populair CMS is Joomla, een voordeel van Joomla is dat hier minder vaak updates voor zijn waardoor hier jij minder tijd in hoef te steken.Voor Joomla hosting raden wij in principe altijd een SSD pakket voor aan.Zo kan jou website snel draaien op de hosting van MijnHostingPartner.

Wanneer je hier nog vragen over hebt kun je altijd kijken of een van onze chat medewerkers beschikbaar is.Mocht er niemand op de chat aanwezig zijn dan kun je altijd een ticket aanmaken richting onze helpdesk.