Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

PHP 7.2 verbeteringen

PHP 7.2 verbeteringen
MijnHostingPartner

PHP 7.2 verbeteringen

PHP 7.2 verbeteringen

Voor iedereen die gebruik maakt van PHP om zijn website te bouwen is het aan te raden om over te stappen naar de laatst beschikbare PHP versie. Dit niet alleen om de veiligheid van jouw website en Hosting maar ook voor de snelheid. De laatste grote update release is de versie PHP 7.2.x. In deze release zijn er een aantal nieuwe functies bijgekomen en een hoop verbeteringen toegepast. Laten we ze in deze blog post even gaan behandelen.

Snelheid

In vergelijking met PHP 5.6 zal je met de laatste PHP versie een forse verandering in snelheid terugzien van je website Hosting. Dit is door de efficiï«ntere code en het wegnemen van verouderde functies. Een snelle website is iedereen naar op zoek en met goede reden. Bezoekers klikken namelijk al gauw weg als ze langer dan 3 seconden dienen te wachten.

Aan jouw dus de taak om ervoor te zorgen dat je website zo snel mogelijk is.Dit doe je door regelmatig updates aan jouw code te maken door bijvoorbeeld de PHP versie te verhogen. De afbeeldingen op je website spelen ook een grote rol. Wanneer je 5 plaatjes van 5 MB hebt op je homepagina dan is het een logisch gevolg dat de laadtijd slomer is.

Dit kan je tevens ook deels oplossen door gebruik te maken van slimme caching en bijvoorbeeld GZIP. Op die wijze worden jouw plaatjes en content gecached en direct beschikbaar gemaakt voor de bezoeker.

Support van PHP

Als je nog een oudere PHP versie gebruikt dan is de veiligheid nog wel de grootste reden om over te stappen. Niets is namelijk natuurlijk zo vervelend als een gehackte website. Hoe goed je wachtwoorden ook zijn, een oudere PHP versie kan er zo voor zorgen dat ze een exploit gebruiken om binnen te komen.

Het is namelijk zo het geval dat oudere PHP versies op een gegeven moment geen beveiligingsupdates meer krijgen en dus zo achter vallen. PHP 5.6 komt als voorbeeld eind 2018 te vervallen. Wil je alle wijzigingen van deze PHP versie inzien? Ga dan naar de volgende link om ervoor te zorgen dat je alles weet over de PHP versie 7.2. https://php.net/releases/7_2_0.php