Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Onderhoud servers nacht van 4-7 tot 5-7

Onderhoud servers nacht van 4-7 tot 5-7
MijnHostingPartner

Onderhoud servers nacht van 4-7 tot 5-7

Onderhoud servers nacht van 4-7 tot 5-7

Onderhoud in de nacht van 4 Juli 2017 (dinsdag) op 5 Juli 2017 (woensdag)

Bij MijnHostingPartner.nl streven we ernaar om altijd bij te blijven en ervoor te zorgen dat we jouw als klant de beste ervaring kunnen bieden. Om de stabiliteit van onze diensten te kunnen garanderen is hier onderhoud voor nodig. Deze week gaan de beheerders van MijnHostingPartner.nl weer aan de slag in het datacentrum in Amsterdam. Zoals elk gepland onderhoud doen we dit diep in de nacht om jouw als klant zo weinig mogelijk hinder te bezorgen. Hierdoor heb je er geen last van dat je webshop of website op de primetime binnen Nederland offline is.

Firewalls

Wat we gaan doen is voornamelijk onderhoud op onze Firewalls en webservers. De hardware van de Firewall wordt vernieuwd zodat al je sites en data veilig is en blijft. Zo kunnen we in deze tijden van onrust weer met een gerust hart slapen.

Webservers

De webservers waar je website en data op gehost wordt krijgt ook nieuwe hardware. Dit is noodzakelijk om jouw hosting zo stabiel en vooral snel mogelijk te houden.  Ook wordt de software bijgewerkt naar de laatste updates en veilige versies.

Wat kan ik verwachten aan downtime?

Downtime gaat hand in hand met onderhoud. Maar hoeveel downtime hebben we nodig om de werkzaamheden af te ronden?

De werkzaamheden beginnen om:

Nacht van 5 juli 2017 01:30

En verwachten we klaar te hebben om:

5 juli 2017 04:00

Nog vragen?

Wanneer je nog meer vragen hebt dan kan je altijd even op de chat komen of een ticket aanmaken richting de helpdesk. MijnHostingPartner.nl streeft ernaar om al je vragen die je kan hebben over dit onderhoud snel te beantwoorden. MijnHostingPartner.nl is jouw partner voor hosting en webhosting en streeft ernaar om de laatste en beste hardware en software voor jouw beschikbaar te stellen. Met onze stabiele Windows IIS hosting kunnen we jou een platform aanbieden voor ASP.NET hosting tot en met PHP. Zo heb je de mogelijkheid om te werken met Content Management Systemen zoals WordPress hosting of Umbraco hosting.