Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

NopCommerce 4.3 uitgebracht

NopCommerce 4.3 uitgebracht
MijnHostingPartner

NopCommerce 4.3 uitgebracht

NopCommerce is een webshop Content Management Systeem gebaseerd op .NET. In deze post behandelen we wat er allemaal veranderd is in de laatste update van het CMS.

Wellicht vergelijkbaar met andere webshop oplossingen als WooCommerce met WordPress of OpenCart die gebaseerd zijn op PHP is NopCommerce gebouwd met .NET. Met de uitermate goede performance van .NET hosting bij MijnHostingPartner.nl zal je met de laatste versie van NopCommerce nog betere snelheidsresultaten zien. De .NET versie is namelijk bijgewerkt naar de laatste stabiele release. Waardoor van de snelheidsverbeteringen gebruik gemaakt kan worden van de broncode in de hosting.

Ontwikkelingen van NopCommerce

NopCommerce is al een poos bezig met hun systeem, 11 jaar zorgen ze er al voor dat tienduizenden Webshops draaien en omgezet worden in succesverhalen. Met een lange geschiedenis met NopCommerce bij MijnHostingPartner.nl hebben wij deze groei ook meegemaakt. In deze laatste update omhelst NopCommerce ook de stabiele release van .NET 3.1, deze release van het team van Microsoft brengt vele voordelen met zich mee. En een van de interessantste voordelen is het aanzienlijk verbeteren van de snelheid wederom.

Zeker met een webshop is snelheid van belangrijke waarde, je wilt namelijk geen shoppers verliezen door een lange laadtijd. Met de speciale .NET hosting van MijnHostingPartner.nl hebben wij een compleet pakket voor NopCommerce hosting.  Snelheid en alles wat je zoekt voor een stabiele omgeving voor je webshop. Dit kunnen wij je bieden met onze .NET pakketten.

Wat is er nog meer veranderd in de laatste release van NopCommerce?

Snelheid is dus verbeterd met deze laatste release. Maar hoe hebben ze dit exact gedaan? Dat komt doordat ze het bestaande caching systeem op de schop hebben genomen. Het Entity Framework is nu in de achterspiegel en wordt niet meer gebruikt. Hierdoor is ook een verrassende laatste ontwikkeling bijgekomen, namelijk: 

MySQL ondersteuning! NopCommerce maakte altijd gebruik van MS-SQL databases of Microsoft SQL databases. Maar nu door het loslaten van het Entity Framework is het nu mogelijk om MySQL databases te gebruiken. Natuurlijk zijn die ook gewoon te gebruiken met de .NET hosting. Deze implementatie is gedaan door het team van NopCommerce na veel verzoeken vanuit de community.

En dan is er nog een gratis plugin uitgekomen voor een Facebook pixel vanuit het NopCommerce team. Met deze pixel is het mogelijk om conversies beter te analyseren en meer uit te halen uit jouw gewenste doelgroep. Selectief adverteren maakt het mogelijk om jouw product ook in de handen van kopers te krijgen. En bespaard je uiteindelijk ook advertentie kosten door niet meer in het wilde weg te adverteren. Deze plugin is al gekoppeld aan nieuwe installaties, dus wanneer je NopCommerce hosting installeert is het niet meer nodig om dit los te installeren. 

Met de implementatie van .NET 3.1 is er naast de snelheid ook een beloofde runtime van 3 jaar aan beveiligingsupdates en bugfixes belooft door Microsoft. Webshops die dus nu met de laatste versie van NopCommerce worden geïnstalleerd kunnen 3 jaar vooruit zonder grote versie updates. Wel zo fijn voor een stabiele omgeving veilig voor aanvallen. 

NopCommerce hosting bij MijnHostingPartner.nl

NopCommerce hosting is een kost effectieve manier om een webshop te draaien op een stabiel en betrouwbaar platform. Dankzij .NET en de gebruikte technologie is het mogelijk om met een handomdraai een webshop neer te zetten die converteert. Voeg een blog toe aan je webshop zonder een tweede website of een installatie. Producten toevoegen en betalingswijzes gaan gemakkelijk en snel. Voordelen te over. Met de uitgebreide documentatie van zowel MijnHostingPartner.nl als het NopCommerce team is er voor elke vraag wel een snel antwoord te vinden. En mocht je meer support nodig hebben dan is een vraag te stellen in het support forum of is er een contract af te sluiten. NopCommerce zelf is gratis te gebruiken en vergt geen maandelijkse kosten, voor plugins of extensies kan wel een vergoeding gevraagd worden. 

Met onze vier .NET pakketten is voor elke NopCommerce website een pakket, kies degene die je nodig hebt en upgrade zonder moeite. Zo kan je met ons meegroeien naar een grote webshop. Met standaard eigen MS-SQL en MySQL databases kan je zelf de keuze maken uit degene die je wilt gebruiken. De eigen afgeschermde omgeving die je krijgt zorgt ervoor dat je een stabiele omgeving hebt zonder last te hebben van anderen. En met de SSD schijven en optimalisatie van MijnHostingPartner.nl kan je verzekerd zijn van de beloofde snelheid van NopCommerce. 

Verder doen wij ons uiterste best om zo snel mogelijk versie updates van NopCommerce ook te ondersteunen. Met snelle implementatie van .NET versie updates kunnen de laatste versies van NopCommerce dus zonder enige moeite gebruikt worden. 

Nog verdere vragen? Neem gerust even contact op met een van onze medewerkers op de chat of stuur een ticket in.