Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

nopCommerce 4.0 is uitgekomen

nopCommerce 4.0 is uitgekomen
MijnHostingPartner

nopCommerce 4.0 is uitgekomen

nopCommerce 4.0 is uitgekomen

MijnHostingPartner.nl heeft een leuke aankondiging voor nopCommerce gebruikers. De laatste update is nu officieel uit! Versie 4.0 is nu te downloaden via de nopCommerce website. Bestaande webshops kunnen bijgewerkt worden naar 4.0 met een upgrade script wat beschikbaar is voor download. In deze upgrade zijn veel bugfixes verwerkt en is de grootste verandering het omzetten van de code naar ASP.NET Core 2.0. Dit zorgt voor een grote performance boost die gelijk merkbaar is. Bij een webshop is het uitermate belangrijk dat er zo snel mogelijk producten en pagina’s ingeladen worden. Wanneer dit niet het geval is dan kan dit grote gevolgen hebben voor het aantal verkopen van je nopCommerce webhosting en de ranking binnen zoekmachines.

Bezoekers die verwachten namelijk dat een webshop binnen 3 seconden laadt en dat er weinig geduld is voor langzame websites. Naast de gebruikerservaring is dit dus ook belangrijk voor jouw resultaten in de ranking van zoekmachines. Des te makkelijker je gevonden wordt des te betere resultaten je terugziet in de verkoop.

Verbeteringen aan nopCommerce

Alle updates zijn teveel om op te noemen in deze blog post. We behandelen hier even de highlights.

  • Verbetering in de beveiliging door betere hashing
  • Je kan nu binnen de nopCommerce admin omgeving thema’s en plug-ins downloaden en installeren zonder FTP te hoeven gebruiken
  • Google Analytics plugin voor betere tracking op je hosting
  • Forcering van SSL voor alle pagina’s is nu standaard actief
  • 10 punten alleen voor performance verbetering
  • Verbeteringen aan de user interface zoals geneste categorieën voor beter overzicht.

Wil je de volledige change log zien voor de update? Neem dan een kijkje op de volgende pagina van nopCommerce:

https://www.nopcommerce.com/releasenotes.aspx

ASP.NET Core 2.0 Hosting

De laatste versie van ASP.NET Core 2.0 Hosting ondersteunen wij als een van de eerste binnen Nederland. Dit kunnen wij aangezien we de ASP.NET Core 2.0 hosting op aparte servers hebben staan. Hierdoor kunnen wij de nodige servers snel updaten zonder hinder. Dit zorgt ervoor dat wij releases zoals de laatste van nopCommerce direct kunnen ondersteunen en jouw als klant van de laatste software gebruik te laten maken.