Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Nieuwe webmail update

Nieuwe webmail update
MijnHostingPartner

Nieuwe webmail update

Nieuwe webmail

Voor volgende week hebben wij wat leuks ingepland, we gaan namelijk de nieuwe webmail installeren van SmarterMail! Dit is een grote update die het uiterlijk een flinke facelift geeft en de User interface compleet anders neerzet. Er komen ook nieuwe onderdelen bij waar MijnHostingPartner.nl van denkt die veel gebruikt gaan worden. We stellen je graag hieronder voor aan de functies.

Webmail client

Zoals vermeld is de webmail client flink op de schop genomen. Er kan nu sneller gebruik gemaakt van worden en het werkt net allemaal wat gemakkelijker zonder veel te zoeken. Je kan van de webmail client op elk apparaat gebruik maken. Hij is nu geschikt gemaakt voor mobiel en gaat met je scherm mee. Het enige wat je nodig hebt om van de webmail gebruik te maken is een internetverbinding.

Groep chat

Groep chat zat er bij de vorige versie van SmarterMail ook al verstopt in maar werkte niet optimaal. De chat is nu dermate uitgebreid dat je er met een team van 2 tot 200 nu gebruik van kan maken. De chat is privé en wordt versleuteld voor veilige communicatie. Zo kan je met meerdere collega’s een dialoog opnemen en samenwerken aan projecten. De chat is in vrijwel elke desktop of mobiele XMPP of Jabber client te gebruiken.

Team werkplekken

Naast de chat voor het live communiceren zit er nu ook standaard een live video chat mogelijkheid in. Je hoeft dus niet meer skype op te starten wanneer je even wil overleggen met je collega’s of vrienden of familie. Dit werkt binnen enkele klikken en je hebt zo degene voor je op je scherm. Naast het video bellen zijn er ook interactieve whiteboard en bestanden delen mogelijk.

Agenda delen

Met de standaard agenda van SmarterMail kunnen gebruikers contacten, agenda, taken en notities met elkaar delen. Zo kan je goed samenwerken met al je werknemers en het overzichtelijk neerzetten. Ook is hij in te stellen in Outlook om makkelijk alles in 1 omgeving te hebben als je dit fijner vindt werken.
De update voeren we zoals altijd uit op een moment wanneer jullie als klant er geen last van hebben. De exacte tijd volgt nog in een aankondiging.
https://www.smartertools.com/smartermail/business-email-server