Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

NET Core update augustus 2020

NET Core update augustus 2020
MijnHostingPartner

NET Core update augustus 2020

.NET Core is de laatste ontwikkelingsmethode voor websites en web applicaties van Microsoft. Regelmatig komen er updates uit voor de ontwikkeling framework, bij MijnHostingPartner.nl zorgen we er voor dat je altijd over de laatste stabiele updates beschikt bij de .NET Core hosting pakketten. In deze update bespreken we de laatste updates die er in augustus bijgekomen zijn. 

.NET Core beveiligingsupdate 

Het grootste item wat uitgekomen is in deze update is een beveiligingsupdates wat een lek dicht van eerdere versies. Met behulp van een niet goed behandelde request kon een Denial of Service aanval gelanceerd worden tegen de .NET Core applicatie. En kon zonder authenticatie en remote gelanceerd worden. De update van .NET Core zorgt ervoor dat deze aanval niet gemaakt kan worden door de request wel juist af te handelen. 

Vervallen support voor Ubuntu 19.10 

Met de laatste update van .NET Core vervalt ook de support voor Ubuntu 19.10 servers, wanneer je bij MijnHostingPartner.nl host hoef je hier verder geen zorgen om te maken. Aangezien we van Windows servers gebruikmaken voor het hosten van websites. Gebruikers die niet gebruikmaken van onze servers zullen dus moeten migreren naar een andere bijgewerkte server, of natuurlijk een .NET Core pakket bij ons afnemen! Laat je verbazen door de snelheid verbetering en de stabiliteit van onze .NET Core omgeving.

Ontwikkelen met .NET Core bij MijnHostingPartner.nl

Niet alleen hebben we een lange geschiedenis met het hosten van ASP.NET en later .NET Core. Maar waren wij ook van de eerste partijen in Nederland die hier speciale pakketten hiervoor kon realiseren. Sinds het begin hebben klanten die een pakket afgenomen voor deze speciale hosting alleen maar snelheidsverbeteringen ervaren en een betere stabiliteit. Niet alleen door de dedicated application pool, maar ook door het stukje eigen resources en optimalisatie die MijnHostingPartner.nl al voor je gedaan heeft.

Verschillende .NET Core pakketten waaruit te kiezen valt

De .NET core pakketten die wij beschikbaar hebben zijn alleen te onderscheiden met het aantal opslagruimte wat beschikbaar is,  hoeveel websites op het pakket te hosten zijn en als laatste hoeveel MS SQL databases beschikbaar zijn. Met deze pakketten kan je beginnen met schalen voor verschillende projecten, en nadat enige tijd voorbij is gegaan kan je altijd schalen naar het volgende pakket. 

Wil je de verschillende specificaties van de .NET Core pakketten zien? Neem dan een kijkje op de volgende pagina

Umbraco, NopCommerce en handgemaakte websites

Of je nu een website wilt maken in Umbraco, een webshop met NopCommerce of een handgemaakte website met .NET Core gaat starten. Een .NET Core pakket van MijnHostingPartner.nl geeft je de mogelijkheid om voor een scherpe prijs een mooi resultaat neer te zetten op het internet. Ervaar de snelheid zelf met een pakket naar keuze en zie wat een verschil dit kan maken. We hebben een hoop getest in de beginfase van deze pakketten om ervoor te zorgen dat de optimalisatie zo goed is als je het krijgen. Met de laatste technologie en updates op het gebied van .NET Core kan je dus gelijk aan de slag voor jouw volgende project. 

Umbraco is een Content Management Systeem wat gemakkelijk is in gebruik en geïmplementeerd kan worden bij websites voor clienten. Zo kunnen wijzigingen en teksten gemakkelijk door de uiteindelijke klant zelf gedaan worden. En hoeft niet voor iedere tekstuele wijziging de website bouwer ingeschakeld te worden. 

NopCommerce is het Content Management Systeem wat speciaal ontwikkeld is om in .NET Core een webshop te kunnen draaien in een handomdraai. Een compleet pakket wat gebruikt kan worden om snel een webshop te lanceren die niet alleen snel is, maar ook gemakkelijk in gebruik. 

Beide applicaties zijn met een aantal klikken te installeren via de Web App Gallery in het control panel. Dit control panel ontwikkelen wij zelf actief in mee, hierdoor kunnen we een van de beste Control panel interfaces leveren die er zijn voor Windows servers.  En enige verdere verbeteringen ook realiseren in het Control panel. 

De stabiele update voor .NET Core wordt zoals altijd zo snel mogelijk uitgerold op de servers van MijnHostingPartner.nl.