Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

.NET core 3.0 komt er aan, wat is er nieuw?

.NET core 3.0 komt er aan, wat is er nieuw?
MijnHostingPartner

.NET core 3.0 komt er aan, wat is er nieuw?

Als je al lang gebruik maakt van ASP.NET hosting dan heb je dit misschien al gehoord. .NET core 3.0 komt er namelijk aan en dat is natuurlijk leuk nieuws als je hier mee werkt. We gaan in deze blog post behandelen wat er precies nieuw is in .NET core 3.0

Snelheid en gebruikers gemak

Een van de belangrijkste functies is dat er een significante verbetering in de snelheid is. Dit geld niet alleen voor visual studio zelf maar ook voor je website. Zo heb je een hosting die hartstikke snel draait met een mooie website.

Niet alleen de snelheid is verbeterd maar ook het gebruikers gemak van programmeren in C# is makkelijker gemaakt. Er zullen hierbij minder foutmeldingen naar boven moeten komen. Dit maakt het makkelijker voor bijvoorbeeld studenten om C# te leren.

Een andere functie die wij ook interessant vinden is dat je nu lokaal je website kan ontwikkelen en testen met C# en Razor. Zo kan je je webapplicatie lokaal testen zodat je eventueel kan zien waar het fout gaat.dit is erg handig voor debugging maar ook voor als je een student bent, dan kun je gemakkelijk je website lokaal ontwikkelen. Als je hier interesse in hebt dan kun je via de volgende link een preview versie downloaden: Download asp.net 3.0

Ondersteunt MijnHostingPartner ASP.NET?

Bij MijnHostingPartner ondersteunen wij zeker ASP.NET hosting, voor slechts 2.49 euro per maand heb je je eigen ASP.NET pakket. Je kan hier ook verschillende Content Management Systemen op draaien zoals DotNetNuke, OchardCMS of Umbraco hosting.

Wij raden hiervoor aan om gebruik te maken van Umbraco omdat dit een hartstikke flexibel en een makkelijk CMS is. Heel veel content management systemen zijn namelijk alleen maar geschikt voor bijvoorbeeld een blog of een webshop. Umbraco blinkt juist heel erg uit in zijn flexibiliteit, je kan hiermee dus in feite alle kanten op. Of je nou een blog of een webshop wilt, met Umbraco is het allemaal mogelijk. Dit maakt Umbraco een uitstekend CMS voor ASP.NET.

Een ander CMS genaamd DotNetNuke is ook een goed alternatief voor Umbraco omdat dit ook een heel flexibel CMS is. DotNetNuke bied verder ook nog de mogelijkheid voor verschillende versies en heeft zelfs een premium variant. Zo heb je ruime keuze voor verschillende versies die bij jou hosting past.

Indien je verder nog vragen hebt over dit onderwerp dan kan je natuurlijk altijd even kijken of er een chat medewerker beschikbaar is. Mocht er niemand op de chat aanwezig zijn dan kun je altijd een ticket aanmaken richting onze helpdesk.