Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Lancering MijnBackupPartner.nl voor elke Online Cloud Backup

Lancering MijnBackupPartner.nl voor elke Online Cloud Backup
MijnHostingPartner

Lancering MijnBackupPartner.nl voor elke Online Cloud Backup

MijnParnerGroep.nl is trots om zijn laatste partner te lanceren genaamd MijnBackupPartner.nl, de plek voor jouw online cloud backup. 

Met deze partner lanceren we backup diensten die zowel voor bedrijven als particulieren geschikt is. Een vaste plek voor al jouw backup bestanden voor je gevoelige bedrijfsinformatie, je familie foto’s of alles daartussenin. 

Laten we wat dieper duiken in wat deze dienst je precies kan bieden en hoe dit precies in elkaar steekt. 

Wat is een Online Cloud backup dienst precies?

Een online cloud backup is het opslaan van jouw data op het internet, zo kan er altijd en op elk apparaat verloren of beschadigde bestanden hersteld worden. Met een lokaal programma wordt een backup gemaakt van jouw laptop, desktop of server. Dit is een gemakkelijke wijze om op elk apparaat een veilige backup te hebben. Zo kan je op elk moment terugvallen op een zeker bestand of gehele installaties.

Bijvoorbeeld als het misgaat met een Update. Een bestand per ongeluk verwijderd wordt, of een Malware aanval plaatsvind. Met de Backup tool van MijnBackupPartner.nl ben je in elke situatie veilig en is herstel niet alleen direct, maar ook op andere apparaten. Dus je hebt niet toegang nodig tot een specifieke machine om een restore uit te voeren. 

Backups die veilig opgeslagen zijn

Backups dienen veilig opgeslagen te zijn. Met de tool van MijnBackupPartner.nl en de diensten die wij leveren zijn de volgende maatregelingen genomen om dit zo veilig mogelijk te maken: 

Twee factor authenticatie

Als eerste beveiliging van jouw backup omgeving naast jouw ingestelde wachtwoord is er een twee factor authenticatie mogelijkheid die wij sterk aanraden om actief te maken. Hiermee genereer je op je smartphone een tijdelijke nummerreeks waardoor je hiermee kan inloggen. Na 60 seconden vervalt deze weer. Zonder deze tweede check heeft niemand toegang tot jouw bestanden en backups. Een twee factor authenticatie app die wij hiervoor aanraden is Google Authenticator. Echter is ook een twee factor authenticatie app naar wens voor te gebruiken. Zoals de optie van Microsoft. 

Verschillende backup locaties, of Storage Vaults

Een backup op 1 locatie is niet voldoende, hierom hebben wij op MijnBackupPartner.nl in onze Online Cloud Backup standaard de mogelijkheid om meerdere Storage Vaults te selecteren. Op meerdere plekken over de gehele wereld is jouw data opgeslagen. Dus ook in de meest uitzonderlijke situaties is er altijd een backup van jouw gegevens op meerdere locaties. 

Backups worden versleuteld opgeslagen 

Naast de twee factor authenticatie om de toegang zo goed mogelijk te beveiligen, en de verschillende opslaglocaties hebben we ook jouw data versleuteld opgeslagen zitten. Met het ijzersterke AES-256 Military Grade algoritme is jouw data en backup versleuteld opgeslagen. Dit wil zeggen dat jouw data door de laatste supercomputers nog niet te kraken valt binnen 200 jaar met de huidige techniek!

Gemakkelijk specifieke bestanden opslaan of gehele computer installaties

In onze backup tool van MijnBackupPartner.nl is gemakkelijk in te stellen welke bestanden, folders of gehele installaties in de backup meegenomen moeten worden. Je hebt ook in tegenstelling tot andere soortgelijke diensten volledige controle. Voeg commando’s toe en beheer elk aspect van de backup functie met de vele beschikbare configuratie opties. Dit maakt het een krachtige tool voor elke gebruiker en situatie. Per backup taak is te selecteren wat er meegenomen dient te worden in de Online Cloud Backup,  of het nu voor Word bestanden is, PDF files of complexe databases. Een backup is beschikbaar en teruggezet in enkele handelingen. 

Geschikt voor elk OS 

De backup tool en interface is voor elk Operating System geschikt, dus het maakt niet uit of je nu een backup van een Windows machine wilt maken, Linux of Mac OSX. Een backup is snel en eenvoudig gemaakt met onze tool. Zo kan je moeiteloos gebruikmaken van de diensten voor een Online cloud Backup bij MijnBackupPartner.nl.

Retentie van 120 dagen 

Retentie is het vasthouden of bewaren van de gemaakte backups voor een zekere tijd. Bij MijnBackupPartner.nl hebben we een retentie periode van 120 dagen. Dit wil zeggen dat je in elk geval een historie hebt van 120 dagen van specifieke bestanden of gehele Windows installaties. Dus ook of je het niet direct doorhebt als je een bestand mist kan je altijd nog 120 dagen terug om een bestand nog steeds uit de backup te halen. 

Dagelijks, wekelijks, maandelijks of elke minuut een backup

Naast de retentie is het ook belangrijk om in te stellen hoe vaak de backup gemaakt dient te worden. Met de tool voor het online opslaan in de cloud is het gemakkelijk in te stellen hoe vaak dit ook daadwerkelijk uitgevoerd dient te worden. Met bestanden die niet zo snel wijzigen is het bijvoorbeeld per maand te backuppen, of voor bestanden waar de gehele dag aan gewerkt wordt is het om de minuut in te stellen. Dit geeft je een hoop kracht wanneer je meerdere mensen aan een project bezig hebt, of wanneer je een specifieke actie ongedaan moet maken. 

Handige software waar je op kan bouwen

Niemand wilt ervan uit gaan dat dingen verloren gaan of beschadigd raken, maar het is maar beter om een plan B te hebben als het om financiële toepassingen draait. Of net die ene trouwfoto die je graag aan je kleinkinderen wilt laten zien over 20 jaar. Met een online cloud backup van MijnBackupPartner.nl nemen wij een groot stuk zorg uit handen. Met verscheidende locaties over de wereld waar ook nog eens zelf uit te kiezen valt heb je ook te maken met een robuust en veilig systeem. En met de andere voordelen die wij ook behandeld hebben in deze blog post kan je met een gerust hart werken aan jouw bedrijf of passie.

Laat een stukje onrust van een online bedrijf runnen aan ons over met MijnBackupPartner.nl.