Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Joomla verkozen tot beste gratis CMS

Joomla verkozen tot beste gratis CMS
MijnHostingPartner

Joomla verkozen tot beste gratis CMS

Joomla verkozen tot beste gratis CMS

Een CMS kiezen is niet altijd makkelijk, je hebt namelijk heel veel keuzes bij het kiezen van een CMS.Dit jaar is Joomla als beste gratis CMS verkozen voor jou Hosting.
Voor ons was dit vrij opvallend nieuws aangezien WordPress Hosting het meest gebruikt wordt.30 Procent van de websites draaien namelijk op WordPress.Wij hebben daarom besloten om in deze blog post de voor en na delen van Joomla door te nemen.

Joomla of WordPress?

Een van de grotere voordelen van Joomla tegenover WordPress is dat het een stuk veiliger is.WordPress website's zijn namelijk vaak het doelwit van hackers en aanvallen.Hierdoor heeft WordPress ook veel vaker updates die de veiligheid van het systeem verbeteren.Het grote voordeel hiervan is dat Joomla minder vaak bijgewerkt hoeft te worden en je website ook een stuk veiliger is.

Een nadeel van Joomla is wel dat het een stuk moeilijker te gebruiken is voor beginners dan WordPress.WordPress is namelijk een stuk overzichtelijker dan Joomla waardoor het voor een beginnende gebruiker.Ook is WordPress niet alleen geschikt voor beginners maar ook voor ervaren gebruikers.

Omdat ongeveer 30 procent van alle websites in WordPress gemaakt is dat je er veel makkelijker hulp bij kan krijgen.Dit kan beginnende gebruikers niet alleen door moeilijker problemen helpen maar ook om hun een goeie start te geven.

Welk CMS moet ik kiezen?

Dit is een vraag waar eigenlijk geen goed of fout antwoord op is.De reden hiervoor is dat het voornamelijk af hangt van wat je precies wilt met je website.Wanneer je van plan bent om je Hosting te gebruiken voor een blog dan is het aan te raden om hiervoor WordPress te gebruiken.

Als je voor veiligheid kiest dan is het aan te raden om voor Joomla te kiezen, dit CMS is namelijk een heel stuk veiliger dan WordPress.
Indien je verder nog vragen hebt over WordPress of Joomla kun je natuurlijk altijd kijken of er een chat medewerker beschikbaar is.Mocht er niemand op de chat aanwezig zijn dan kun je altijd een ticket aanmaken richting onze helpdesk.