Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Google Chrome gaat alle misleidende advertenties blokkeren

Google Chrome gaat alle misleidende advertenties blokkeren
MijnHostingPartner

Google Chrome gaat alle misleidende advertenties blokkeren

Google Chrome gaat alle misleidende advertenties blokkeren

Advertenties, we zien ze allemaal eens langs komen en ze kunnen behoorlijk vervelend zijn.Ook zijn er ook misleidende advertenties, Google Chrome wilt dit soort advertenties blokkeren vanaf versie 71.Volgens Google zelf worden meer dan de helft van alle misleidende advertenties niet geblokkeerd worden.

Dit is natuurlijk heel vervelend als jij geen gebruik maakt van een Adblocker.Het geld echter niet alleen voor advertenties, Chrome gaat ook waarschuwen voor onduidelijk abonnementen.Als voorbeeld hebben ze hierbij een webpagina gegeven waar er gevraagd wordt naar je telefoon nummer.Je zult dan een melding krijgen voor je op die webpagina komt dat de pagina die je probeert te bezoeken mogelijk geld vraagt.

Chrome 70

Dat Google Chrome dit jaar heel veel beveiliging updates heeft gehad is geen geheim, ze zijn er dit jaar mee bezig geweest om de beveiliging van hun webbrowser erg te verbeteren.Eerder brachten ze een update uit waardoor website's zonder SSL Certificaat als onveilig gemarkeerd werden.
Chrome 70 brengt ook een beveiliging update uit waardoor gebruikers de rechten voor extensies per website kunnen instellen.Zo kunnen de gebruikers bijvoorbeeld instellen dat dit alleen kan nadat ze op het icoon van de extensie gedrukt.

Ook hebben ze hun Web Store met extensies aangepast, zo kunnen extensies met verborgen code niet meer op de Web Store komen.Dit geld niet alleen voor verborgen code maar ook voor code die ergens anders wordt ingeladen.Ze hebben dit gedaan om de gebruiker te beschermen tegen Malware.

Veiligheid voor jou website

Natuurlijk is de veiligheid van jou webbrowser niet het enige wat belangrijk is.Jou Hosting is natuurlijk het belangrijkst.Je moet je website immers veilig kunnen houden voor jou gebruikers en bezoekers.
Wij raden iedereen ook aan om een SSL Certificaat aan te schaffen.Dit zorgt er namelijk voor dat je gebruikers een veilige verbinding hebben op jou website.

Naast het feit dat je website veiliger is heeft het ook nog het voordeel dat het een vertrouwend gevoel geeft bij jou gebruikers en bezoekers.Ook heeft het een voordeel dat je er hoger mee in de Google ranking komt.Indien je verder nog vragen hebt over de veiligheid van jou website kun je natuurlijk altijd kijken of er een chat medewerker beschikbaar is.Mocht er niemand op de chat zijn kun je natuurlijk altijd een ticket richting onze helpdesk sturen.