Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Firefox wordt volgend jaar vaker bijgewerkt

Firefox wordt volgend jaar vaker bijgewerkt
MijnHostingPartner

Firefox wordt volgend jaar vaker bijgewerkt

De meeste mensen maken gebruik van een andere browser dan Internet Explorer of Microsoft Edge, een van die browser is Mozilla Firefox.Deze browser wordt ongeveer om de twee maanden bijgewerkt naar een nieuwe versie.

Vanaf volgend jaar is Mozilla van plan om elke maand een update aan hun browser door te voeren.Dit betekend dat ze hiervoor sneller updates zullen krijgen dan Google Chrome waardoor Firefox wellicht populairder zou kunnen worden.

In deze blogpost nemen we door wat de plannen van van Mozilla precies zijn en wat dit voor je betekent.

Wat betekent dit voor mij?

Nu vraag je je vast af of dit invloed heeft op jou of je hosting, het goede nieuws is dat je hier verder geen hinder van ondervind.De grootste verandering is namelijk dat het vaker bijgewerkt zal worden wanneer je Firefox opstart.

Dit zijn updates die automatisch uitgevoerd worden waardoor je hiervoor niks meer hoeft te doen.In een blog post van Mozilla zelf hebben ze aangegeven dat ze van plan zijn om op deze wijze voort te blijven bestaan.

Mozilla is van plan om dit vanaf het eerste kwartaal in 2020 in werking te zetten.Je zal hierbij sneller nieuwe functies en veiligheid updates krijgen in je Firefox.

Alternatieven voor Firefox

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever gebruik maakt van een andere browser dan Firefox.De meeste mensen zullen dan als eerste aan Google Chrome denken, echter zijn we bij MijnHostingPartner groot fan van de Brave browser.

We zijn hier een groot fan van omdat Brave zich er speciaal op de privacy richt.Zo worden er standaard advertenties en trackers blokkeert, waardoor de desbetreffende pagina's sneller ingeladen worden.
Veel websites hebben namelijk 70 verschillende vormen van reclames en trackers er op zitten.Dit zorgt natuurlijk voor veel vertraging bij het inladen van de desbetreffende pagina.

Het is zelfs zo dat de Brave browser sneller is dan Google Chrome en Firefox met een adblocker.Dit alleen maakt het al een hele aantrekkelijker browser om te gebruiken, het is zelfs de meest gedownloade browser voor Android in Japan.Als je interesse hebt om Brave te proberen dan kan je de browser downloaden op de volgende link: Download Brave


Mocht je verder nog vragen hebben over dit onderwerp of webhosting dan kan je altijd kijken of een chat medewerker aanwezig is.Als er niemand op de chat aanwezig is dan kan je altijd een ticket aanmaken richting onze helpdesk.