Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

FireFox Lockbox voor android

FireFox Lockbox voor android
MijnHostingPartner

FireFox Lockbox voor android

Als je gebruik maakt van veel wachtwoorden op het internet dan kan het best zijn dat je ze ergens opgeslagen hebt.Denk hierbij bijvoorbeel aan opslaan in je browser, in een tekst bestand, op een papiertje of via een programma zoals Last Pass.

Mozilla komt binnenkort met hun eigen password manager genaamd Firefox Lockbox deze app zal binnenkort beschikbaar worden voor Android.Deze Android app synchroniseert met de opgeslagen gegevens in jou webbrowser, je kan dus de wachtwoorden van jou hosting ook op jou Android telefoon opslaan.Mocht je snel je wachtwoord nodig hebben dan kun je deze achterhalen met deze app.

Hoe synchroniseer ik mijn wachtwoorden

Als je hier gebruik van wilt maken dan moet je natuurlijk wel weten hoe jij je wachtwoorden moet synchroniseren, gelukkig is dit makkelijk in te stellen.Je dient hiervoor een Firefox account te hebben, als je deze al hebt dan kun je deze stap verder overslaan, mocht je geen account hebben kun je die aanmaken.

Hierna klik je op de 3 streepjes die rechts bovenin het scherm staan, je klikt dan vervolgens op opties.Aan de linkerkant van het scherm zie je dan Firefox-account staan, je klikt dan op het vakje naast logins om dit te synchroniseren.Je gaat hierna naar de app, vervolgens druk je op de 3 bolletjes die rechts bovenin je scherm staat, je klinkt dan op settings.

Bovenaan zul je dan zien staan dat je in kan loggen, log hier in en klik op het vakje bij logins op het vakje.Wanneer je dit gedaan hebt zullen al jou wachtwoorden gesynchroniseerd worden via Lockbox.

Veilige wachtwoorden voor jou website

Als je overal het zelfde wachtwoord gebruikt dan zul je niet veel gebruik kunnen maken van die app, we raden je dan overigens wel aan om overal andere wachtwoorden te gebruiken.Dit is voor je eigen veiligheid, als je namelijk voor jou e-mail het zelfde wachtwoord gebruikt als jou hosting kan dit een groot veiligheids-risico zijn.Als jou e-mail dan gehackt zou worden heeft de persoon die jou gehackt heeft ook toegang tot jou control panel of admin wachtwoord, dit is natuurlijk iets wat je altijd wilt voorkomen.

Om dit te voorkomen kun je gebruik maken van onze random password generator, mocht je hier nog geen gebruik van maken dan is Firefox Lockbox een goede reden om hierop over te stappen.Je wachtwoorden zullen dan veilig opgeslagen worden in de app en mocht je de wachtwoorden kwijt zijn dan kun je er altijd gemakkelijk bij met je telefoon.

Indien je verder nog vragen hebt dan kun je natuurlijk altijd kijken of er een chat medewerker beschikbaar is.Mocht er niemand op de chat aanwezig zijn dan je natuurlijk altijd een ticket aanmaken richting onze helpdesk!