Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Dynamic DNS bij MijnHostingPartner.nl

Dynamic DNS bij MijnHostingPartner.nl
MijnHostingPartner

Dynamic DNS bij MijnHostingPartner.nl

Dynamic DNS bij MijnHostingPartner.nl

DNS is een belangrijk onderdeel van Hosting bij MijnHostingPartner.nl. DNS zorgt ervoor dat je website bereikbaar is, je email altijd ontvangt en nog veel meer belangrijke onderdelen. Om ervoor te zorgen dat jouw website en mail over de gehele wereld razendsnel en betrouwbaar is heeft MijnHostingPartner.nl een Wereldwijde DNS omgeving opgezet in samenwerking met Oracle Dyn.

Vanuit locaties over de gehele wereld hebben wij nu servers staan die ervoor zorgen dat elke wijziging op DNS niveau in een ongekend snelle tijd geresolved wordt. Normaal heb je met een wijziging op DNS niveau altijd een flinke poos ertussen zitten voordat dit lokaal zichtbaar is. Dankzij onze meerdere locaties over de gehele wereld is dit dus verleden tijd.

DDOS

Een DDOS aanval is een vervelend voorgeval waar een menig hosting partij en website last van heeft. Met onze global DNS solution kunnen we hier ons beter tegen wapenen dan ooit tevoren en heeft elke node die wij wereldwijd hebben aparte bescherming op DDOS aanvallen. Daarnaast staan ze verder ook los van elkaar. Als er 1 uitvalt of uitgeschakeld wordt voor onderhoud dan heeft dit geen invloed op de bereikbaarheid van jouw website. Die wordt altijd nog geserveerd door een andere node.

Wereldwijd

Wereldwijd hebben wij onze DNS zitten dankzij Oracle Dyn, dit zorgt voor doorvoering van DNS records over alle domeinen in minder dan 1 minuut. Wanneer je afhankelijk bent van een snelle wijziging dan is dit dus het beste wat je kan krijgen. Ook zijn de laadtijden van diverse locaties over de gehele wereld net zo snel als dat er in Nederland naar je website wordt gezocht. Iets wat normaal Monitoring en directe lijn om af te kappenNaast de wereldwijde DNS oplossing hebben wij ook directe lijnen met partijen die kunnen ingrijpen als er sprake is van misbruik op een IP adres.

Vanuit de lokale internet service provider wordt dan snel gehandeld en zal je dus ook in veel mindere maten DDOS aanvallen hebben. Snelheid gaat vooruit met wel 30% Snelheid heeft ook te maken met DNS. De reactietijd van de DNS kan voor een behoorlijke vertraging zorgen voor jouw website. Een snelle website zorgt voor verkopen en verdiensten. Zo simpel is het tegenwoordig.

Als bezoekers langer dan 3 seconden moeten wachten wordt er al afgehaakt door een groot percentage. Laat geen omzet liggen door een lange laadtijd en host je website bij MijnHostingPartner.nl waar we er alles aan doen om jouw website zo snel mogelijk te krijgen en houden.