Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Brave browser breid uit naar tweets en Reddit berichten

Brave browser breid uit naar tweets en Reddit berichten
MijnHostingPartner

Brave browser breid uit naar tweets en Reddit berichten

Brave browser breid uit naar tweets en Reddit berichten

In onze eerdere blog post van 12-04-2018 hebben wij al onze enthousiasme voor de Brave Browser laten blijken. Dit is een browser die privacy en veiligheid op nummer 1 zet. Zo worden alle advertentie en tracking software en cookies standaard geblokkeerd door de browser. Dit zorgt ervoor dat je niet meer bedolven wordt onder de advertenties van Google en andere partijen. En om te zorgen dat de uiteindelijke website eigenaar toch wel betaald krijgt voor zijn harde werk is er een nieuwe crypto valuta opgezet. Genaamd de BAT Coin of Basic Attention Coin.

Met de Brave Browser zorgt hij ervoor dat de websites die het meest bezocht worden een percentage aan BAT krijgen welke jij in de browser kan aankopen. Hier heb je zelf ook totale controle over wat naar wie gaat. Zo heb jij de keus welke websites jouw voorkeur hebben en beschik je nog steeds over totale anonimiteit.Nu is deze functionaliteit ook uitgebreid naar Twitter en Reddit, op basis van fooi geven kan nu ook een extraatje gegeven worden aan individuele Twitter en Reddit gebruikers.

Twitter en Reddit hun verdienmodel is gebaseerd op advertenties en de content van gebruikers. Brave Browser draait dit in dit geval om door juist de gebruikers en de makers van de content te kunnen belonen. De Brave Browser community groeit gestaag elke maand en maakt nu al 20.000 unieke uitgevers uit. Die verder onderverdeeld kan worden in de volgende categorieï«n.

•13500 YouTube kanalen

•5300 websites

•1100 Twitch streamers

Van de 3.25 miljoen gebruikers van de Brave Browser weten we niet exact hoeveel gebruikers er ook daadwerkelijk van BAT gebruik maken. Maar volgens Brave is dit cijfer ook in de lift elke maand.We zien de toekomst van de Brave Browser in een positief licht en dragen graag ons steentje bij om de browser tot een groot succes te maken!

Mocht je de Brave Browser eens willen proberen dan kan je dit altijd via de volgende link even downloaden.Brave Browser Binnen je hosting kan je ook gemakkelijk gebruikmaken van de Brave Banner om de bezoekers van jouw website ook kennis te laten maken met BAT en Brave. De Brave Banner kan je downloaden via Brave en zo binnen je website opzetten. Dit is een kleine banner die ervoor zorgt dat de naam zich verspreid! En je kan natuurlijk BAT verdienen met je website wanneer je jezelf aanmeld voor het programma.

Indien je verder nog vragen hebt over de Brave Browser dan kun je natuurlijk altijd kijken of er een chat medewerker beschikbaar is. Wanneer er geen chat medewerker beschikbaar is kun je natuurlijk altijd een ticket aanmaken richting onze helpdesk.