Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

WordPress Hosting

WordPress Hosting
MijnHostingPartner

WordPress Hosting

Als je een eigen website wilt beginnen dan is het ook belangrijk dat je van te voren onderzoek doet naar welk CMS je hierbij wilt.De meeste mensen zullen hierbij voor WordPress kiezen en daarbij bij passelijke WordPress hosting.

Het is ook belangrijk dat je hierbij weet wat je precies nodig hebt en wat hierbij komt kijken.In deze blog post gaan we doornemen wat je allemaal moet overwegen bij het kiezen van de juiste partij.

Wat wil ik op mijn website hebben?

Niet alleen is het kiezen van de juiste hosting afhankelijk van de prijs maar ook van wat je op je website wilt hebben.Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je niet te veel uit geeft om kosten te besparen.

Als je bijvoorbeeld alleen een blog wilt dan heb je bij MijnHostingPartner.nl altijd genoeg aan een standaard totaal pakket.Indien je uitgebreidere zaken wilt zoals een WooCommerce webshop dan ben je beter af met een SSD pakket.

Dit heeft er mee te maken met het feit dat je met WooCommerce veel bestanden in moet laden.Hierdoor is het ook een stuk zwaarder en om die reden kan je dit beter altijd SSD hosting nemen.

Onderhoud

Een belangrijk iets wat veel mensen vergeten is het onderhouden van hun website.Dit heeft er mee te maken met het feit dat WordPress een gevoelig systeem is en daardoor goed onderhouden moet worden.

Denk hierbij voornamelijk aan het updaten van je website, plug-ins en het bij behorende thema.Vaak wordt je website hier niet alleen sneller van maar het is ook stukken veiliger.

Dit is voornamelijk zo omdat er in deze updates vaak ook beveiligings lekken opgelost worden.Dit voorkomt dat kwaadwillende mensen misbruik kunnen maken van je website.Daarom is het belangrijk om dit zo goed mogelijk bij te houden.
Deze updates kunnen veel tijd kosten als je dit zelf wilt doen en daarom hebben we hier een alternatieve oplossing voor.Dit is Managed WordPress hosting, hierbij wordt elke update automatisch uitgevoerd.

Een ander voordeel bij dit pakket is dat je standaard op een SSD schijf wordt geplaatst.Zo draait je website altijd op optimale snelheid waardoor je je daar geen zorgen meer om hoeft te maken.

backups

Bij het onderhouden van je website hoort ook het maken van back-ups.Het kan namelijk altijd wel een keer fout gaan en dan is het handig als je een back-up van je website hebt.

Mocht het dan namelijk een keer voorkomen dat je bijvoorbeeld perrongeluk een belangrijk bestand verwijderd hebt kan je direct weer herstellen.Op deze manier zal vrijwel niemand merken dat de website kort offline is geweest en kan je direct weer verder.

Je kan gemakkelijk via FTP je bestanden back-uppen door ze vanaf de server in een lokaal mapje te slepen.Via PHPMyAdmin kan je ook je database lokaal opslaan zodat je de belangrijke informatie van klanten en bezoekers niet kwijt raakt.

Wij raden altijd aan om eens per week een back-up te maken als je vaak je website wijzigt. Ook is het slim om voordat je wijzigingen toe gaat passen alles te back-uppen, zo kan je alles snel herstellen.

Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om bij ons alles online te back-uppen dankzij onze nieuwe partner.Zo kan je gemakkelijk een Online backup maken van al je website data.

beveiliging

Naast het updaten van je WordPress website zijn er ook nog andere dingen die je kan doen om je website veiliger te maken.Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verbergen van je admin pagina, dit kan gemakkelijk door middel van een plug-in.

Je hebt dan zelf de mogelijkheid om de admin pagina op een eigen link in te stellen.Zo krijg je dan in plaats van /wp-admin bijvoorbeeld /MijnHostingPartnerAdmin, zo maak je het voor kwaadwillende mensen een stuk moeilijker om de pagina te vinden.

Een ander iets wat je tegen ongewenste inlog pogingen kan doen is het aantal inlog pogingen beperken.Wanneer er dan meerdere inlog pogingen zijn geweest op 1 account zal dit account geblokkeerd worden en jij krijgt hier dan verder een melding over.

Mocht je verder nog vragen hebben dan je altijd kijken of er een chat medewerker aanwezig is.Indien er niemand op de chat aanwezig is kan je een ticket aanmaken via ons ticket systeem.Contact via Facebook of Twitter is ook mogelijk.