Wij promoten gratis je website

Wij promoten gratis je website

Wij promoten gratis je websiteIllustratie door Webdesign

Wij promoten jouw website!

Bij MijnHostingPartner.nl zijn we een leuke actie gestart op Facebook. Namelijk het gratis promoten van je website! We doen dit om ervoor te zorgen dat niet alleen wij adverteren maar ook jouw website mee laten liften. Een win win situatie dus voor beide partijen.

Het verspreiden van je website kan soms een hele uitdaging zijn. Je hebt meerdere kanalen zowel zonder kosten als met hoge kosten per klik. Social media is hier ook een krachtige tool voor. Het is ook vaak een hele informele wijze om je website te kunnen promoten.

Op datum van schrijven (8-11-2018) hebben zich nu al 20 websites zich aangemeld via onze Facebook post! Enige wat je hoeft te doen om ook mee te doen is jouw website waar je zo trots op bent vermelden in een reactie. De voorwaarde die we daaraan hangen is dat de website natuurlijk bij ons gehost wordt, en dat je minimaal een andere website bezoekt en liked van een andere klant!


Doe mee op de volgende link: 

https://www.facebook.com/MijnPartnerGroep/


Website

Jouw website kan dus een leuke vermelding krijgen in onze advertentie. Maar hoe hou je vervolgens bij hoeveel bezoekers er op de link klikken? Dat is natuurlijk bij te houden met Statistieken tools zoals Google Analytics en anderen. Met je Google Analytics account zie je dan zo in hoeveel bezoekers je krijgt via de Facebook pagina. En ook natuurlijk via andere bronnen. Benieuwd welke andere tools er nog zijn om je conversie bijvoorbeeld ook te meten binnen je hosting? Kijk dan ook naar de tool Matomo(Voorheen bekend als Piwik).